طرز تهیه خوراک مرهم گلو؛ ارزان و مقوی سیستم ایمنی
امروزه استفاده از کدو حلوایی در کمتر سفره ایرانی رایج است، اما در قدیم اینطور نبوده و در فصل پاییز و زمستان خوردن کدو تنبل بیشتر از امروز مرسوم بوده است. خوراکی به نام مرهم گلو را قدیمی تر ها میشناسند.
مرهم گلو غذایی ساده و لذیذ برای دوست داران کدو حلوایی است، این غذا که مختص ایران قدیم بوده است امروزه در حال به فراموشی سپرده شدن است، این غذای ساده و ارزان از آنجایی مرهم گلو نام گرفته است که مواد تشکیل دهنده این غذا شامل کدو حلویی، عدس، پیاز و زردچوبه از تقویت کننده های سیستم ایمنی هستند. علاوه بر آن کدو تنبل سرشار از ویتامین سی و مواد معدنی است.
مرهم گلو غذایی ساده، ارزان و مقوی است. شاید علت اصلی انتخاب این نام برای این ترکیب غذایی، بافت نرم آن و همچنین سرشار بودن از ویتامین سی باشد. در ادامه با دستور تهیه خوراک مرهم گلو یا خوراک کدو عدس با بخارمگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خوراک مرهم گلو برای سه نفر:
کدو حلوایی مکعبی خرد شده: 3 لیوان
پیاز : 1 عدد خرد شده
عدس: یک پیمانه
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زنجبیل( اختیاری): یک قاشق مرباخوری تازه رنده شده، یا یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
طرز تهیه خوراک مرهم گلو یا کدو عدس:
برای تهیه خوراک مرهم گلو ابتدا پیاز را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید، سپس کدوهای خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید.
- سپس مقدار کمی آب به کدو و پیاز تفت داده شده اضافه کرده و در ظرف را ببندید تا کدوها نرم شوند.
- عدس ها رو کمی خیس کنید و بعد بزارید تا بپزه وقتی پخت و آبش تموم شد به ترکیبمون اضافه اش کنید.
- در صورت تمایل می توانید زمان بیشتری به طبخ غذا بدهید تا عدس و کدو تنبل کاملا له شوند.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه سوپ زنجبیل؛ یک غذای مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
غذاهای راحت و سریع برای تقویت سیستم ایمنی
شیر طلایی بخورید