غذاهای راحت و سریع برای تقویت سیستم ایمنی
معرفی و دستور تهیه سه غذای ساده و سریع که از موادغذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن تشکیل شده است.
برای مقابله با ویروسهایی مثل کرونا، سرماخوردگی و انواع آنفولانزا، گام اول رعایت بهداشت فردی و اجتماعی مانند شستن دستها، در خانه ماندن است و گام بعدی این است که با افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن خود را در برابر بیماری بالا ببرید. یکی از راههای تقویت سیستم ایمنی برخی مواد غذایی است. این سه غذای ساده و سریع که مواد تشکیل دهنده آنها برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار توصیه شدهاند را تهیه کرده و میل کنید:
ساندویچ تن ماهی
مواد لازم:
کنسرو ماهی تن: 2 عدد
خیارشور خرد شده: یک لیوان
کرفس خرد شده: یک لیوان
پیازچه خرد شده: نصف لیوان
فلفل دلمهای رنگی خرد شده یک لیوان
سس ها: سس خردل ملایم، سس مایونز، آب لیمو، فلفل در صورت تمایل
طرز تهیه:
کنسروها را به مدت بیست دقیقه در آب بجوشانید، در ظرفی ریخته و با چنگال کمه خرد کنید تا تکههای آن همه ریز شود، سپس مواد خرد شده و سس ها را اضافه کنید.
نکات:
تن ماهی در لیست غذاهای تقویت کننده سیستم ایمنی قرار دارد.
مواد خرد شده میتواند طبق ذائقه شما تغییر کند.
به جای پیازچه می توانید از پیاز استفاده کنید.
استفاده از زیتون خرد شده بدون هسته، یک یا دو عدد سیب زمینی آب پز خرد شده و... را میتوانید در صورت تمایل اضافه کنید.
مواد غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
2-سوپ ورمشیل و مرغ
سوپ مرغ از غذاهایی است که برای تقویت سیستم ایمنی و کمک به بهبود بیماریهایی نظیر سرما خوردگی بسیار کمک کننده است.
با این دستور یکی از خوشمزهترین سوپها را تجربه خواهید کرد:
مواد لازم:
پیاز: یک عدد نسبتا بزرگ
سیب زمینی: دوعدد
هویج: دو عدد
آب مرغ: سه لیوان
گوجه فرنگی: دوعدد
ورمشیل: یک پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
رب گوجه: دوقاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک و فلفل و آبلیموی تازه
جعفری یا گشنیز خرد شده: دو قاشق غذا خوری
مرغ ریش ریش شده" یک پیمانه( در صورت تمایل)
طرز تهیه سوپ مرغ و ورمیشل:
ابتدا پیاز و زردچوبه را با نصف قالب کره تفت میدهیم تا کمی طلایی شود، پیازها را در یک طرف قابلمه جمع می کنیم و رب گوجه را تفت میدهیم، سپس هویج خرد شده نگینی شده و گوجه فرنگیهای پوست کنده و خرد شده را همراه آب جوش اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم تا زمانیکه هویجها بپزد( حدود نیم ساعت) بعد سیب زمینی نگینی خرد شده، ورمیشل، زرشک، آب مرغ را اضافه کرده و دوباره در ظرف را می بندیم تا یک ربع بپزد و جا بیافتد، در لحظه آخر پس از چشیدن پاشنی ها را اضافه می کنیم.و پس از سرو در ظرف مورد نظر، سبزی سوپ را اضافه می کنیم.
نکات قابل توجه برای تهیه این سوپ لذیذ:
- سوپ مرغ در لیست غذاهی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن قرار دارد
- در صورت تمایل به جای استفاده از آب مرغ از عصاره آن استفاده کنید، در این صورت به میزان نمک توجه کنید تا سوپتان شور نشود.
-اگر زرشک دوست ندارید استفاده نکنید،
- در صورت تمایل میتوانید مرغ را از همان ابتدا با پیاز تفت داده و اجازه دهید بپزد و سپس گوشت آن را ریش ریش کنید و داخل سوپ بریزید. یا اگر عجله دارید فیله مرغ را در اندازه های یک سانتی خرد کرده و از همان ابتدا با پیاز تفت داده و بپزید.
آیا پروتئین قارچ با گوشت برابر است؟ آیا اسفناج سرشار از آهن است؟
3- نرگسی اسفناج
مواد لازم:
پیاز: دوعدد
سیر له شده: سه حبه
اسفناج بخار بز و له شده: دولیوان
تخم مرغ: سه عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلالی کرده و همراه زردچوبه سرخ می کنیم، سپس اسفناج را در ماهیتابه جدایی ریخته و با بستن در ظرف اجازه میدهیم با بخار خودش بپزد. اسفناج را به پیاز داغ اضافه میکنیم، در ظرفی جداگانه، دوعدد از تخم مرغها را با سیر له شده و نمک و فلفل هم میزنیم تا کاملا باز شود و روی مواد روی اجاق میریزیم، دو الی سه دقیقه صبر می کنیم تا خودش را بگیرد بعد کامل هم میزنیم.
تخم مرغ آخر را در ماهیتابهای جدا به صورت درسته و هم نزده نیمرو میکنیم.و هنگام سرو روی غذا میگذاریم.
نکته: میتوانید سیر را از همان ابتدا با پیاز سرخ کنید، میتوانید همه تخم ها را طبق سلیقه خود هم بزنید یا نزنید.
بخارمگ