طرز تهیه سوپ زنجبیل؛ یک غذای مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
در این مطلب طرز تهیه سوپ زنجبیل را به شما آموزش میدهیم؛ یک غذای عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن. با ما همراه باشید.
برای تقویت سیستم ایمنی بدن در پاییز و زمستان و کمک به جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا و کرونا، انواع آش و سوپ بسیار موثر هستند، علاوه بر آن سوپ غذا یا پیش غذایی مناسب در فصل پاییز و زمستان است. و از آنجا که زنجبیل هم یک ضد الهتاب طبیعی بسیار قوی است، پس سوپ زنجبیل می تواند در زمان بیماریهایی شبیه سرماخوردگی بسیار در بهبود بیمار کمک کننده باشد.
مواد لازم برای تهیه سوپ زنجبیل
- کره پاستوریزه ۵۰ گرم
- پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
- زنجبیل تازه رنده شده یک چهارم لیوان
- سیر چهار حبه
- آب مرغ غلیظ دو لیوان
- هویج نگینی خرد شده یک لیوان
- سرکه قرمز سه قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر کاری نوک قاشق چایخوری
- پیازچه خرد شده دو ساقه
سوپ زنجبیل تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
این مطالب را بخوانید:
طرز تهیه سوپ زنجبیل
در یک قابلمه مناسب، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سپس پیاز را در قابلمه ریخته و تفت دهید. وقتی که پیاز کمی سبک شد، سیر و زنجبیل رندهشده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مراقب باشید که قبل از آنکه آب پیازها کاملا جمع شود و سیر حالت سوختگی به خود بگیرد، مرحله بعد را انجام دهید.
آب مرغ، هویج و سرکه قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، شعله را کمتر کنید و به هویج برای پختن فرصت دهید. بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه برای پختن هویج و قوام آمدن مواد وقت لازم دارید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و وقتی مواد از دمای جوش بیرون آمدند، با غذاساز سوپ را یکدست کنید. سپس نمک، فلفل و آبلیمو را هم به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد. میتوانید این سوپ را با خامهترش تزیین کنید یا اینکه به ریختن پیازچههای تازهای که ریز خرد کردهاید اکتفا کنید.
نکات: آب مرغ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، پس اگر هدف شما از تهیه سوپ زنجبیل تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بیماریهای فصلی است، بهتر است آن را با قرص عصاره مرغ یا آب گوشت جایگزین نکنید.
بهتر است سوپ زنجبیل را فقط با زنجبیل تازه تهیه کنید، استفاده از پودر زنجبیل خشک، توصیه نمی شود.