طرز تهیه کباب توری خوشمزه و مخصوص
کباب توری یکی از دستورهای پخت کباب کوبیده است، که با این روش نیازی به استفاده از سیخ نیست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب توری خوشمزه در ادامه با ما همراه باشید.
کباب توری یکی از کباب های بسیار خوشمزه می باشد در واقع ترکیب کباب کوبیده به همراه کباب تابه ای به روی تور یک ترکیب جذاب و خوشمزه می باشد که بد نیست کمی تنوع به سفره هامون بدهیم و با کمی خلاقیت این کباب توری را روی زغال به همراه گوجه و فلفل کبابی تهیه کنیم. این کباب را در زمانی که در پیک نیک یا مسافرت هستید می توانید تهیه کنید و ترکیب آن با پلو یا نان تازه به همراه ریحان بی نظیر می شود البته می توانید این کباب را دو رنگ با کوبیده مرغ نیز تهیه کنید. کباب توری همان طور که از نامش پیداست یک تور برای تهیه این غذا لازم است که می توانید از مارکت ها تهیه کنید. امروز در پارسی دی کباب توری روی زغال با گوجه و فلفل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر |
گوشت گوسفندی |
۱ کیلوگرم |
پیاز |
۳ عدد متوسط |
زعفران دم کرده |
۲ قاشق غذاخوری |
کره |
۲۵ گرم |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار کافی |
مرحله اول
برای تهیه کباب کوبیده در توری ابتدا گوشت گوسفندی را چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد درون کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا منسجم و چسبناک شوند. برای اینکه مایه کباب از توری نریزد حداقل باید آنرا ۱۵ دقیقه ورز دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مایه کباب کاملا منسجم و چسبناک شد، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل دو تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند و طعم مواد با هم تلفیق شود.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم، سپس توری را با روغن به خوبی چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را با قطری کمتر از یک سانتی متر به صورت یکدست روی توری پخش می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله توری را می بندیم، سپس منقل ذغال را به صورت یکدست روشن و با حرارت بالا آماده می کنیم. در ادامه توری را روی منقل قرار می دهیم و کمی صبر می کنیم تا کباب خودش را بگیرد، سپس آنرا بر می گردانیم.
مرحله ششم
حالا باید کباب را هر چند لحظه یک بار بچرخانیم تا به صورت کاملا یکدست بپزد. در حین پخت کباب کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم، سپس در یک کاسه کوچک با زعفران مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله هفتم
هر بار که کباب را بر می گردانیم، مقداری از مخلوط کره و زعفران روی کباب می مالیم تا لذیذتر شود. در پایان پس از اینکه کباب آماده شده، توری باز کرده و کباب را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.