طرز تهیه کتلت گوشت ترد و لذیذ با سیبزمینی خام
در این قسمت از آموزش آشپزی طرز تهیه کتلت گوشت با سیبزمینی خام و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش میدهیم. کتلت یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است که هیچوقت تکراری نمیشود و همیشه طرفدار زیادی دارد.
بعضیها کتلت را با سیب زمینی پخته میپزند، اما سیبزمینی خام رنده شده بافت ترد بهتری به کتلت میدهد و بعد از سرخ شدن طعم آن را خوشمزهتر میکند. دستور پخت کتلت گوشت ما بسیار ساده است و همه میتوانند با استفاده از آن یک کتلت خوشمزه در خانه درست کنند.
![](/images/blank-medium.png)
مواد لازم برای ۴ نفر
- گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
- سیبزمینی خام رنده شده و آب گرفته: ۴۰۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده و آب گرفته: ۱ عدد
- سیر له شده: ۲ حبه
- آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
- سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه کتلت گوشت با سیبزمینی خام
۱. گوشت چرخ کرده، دو عدد تخممرغ، سیبزمینی و پیاز رنده و آب گرفته شده، جعفری ساطوری شده، سیر له شده و سسهای کچاپ و خردل، را با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
میزان سیبزمینی باید به اندازهی گوشت یا یکونیم برابر آن باشد. بسیار مهم است که پیش از مخلوط کردن مواد آب سیبزمینی و پیاز رنده شده را کاملا بگیرید.
![](/images/blank-medium.png)
۲. بعد از این که مواد کتلت را باهم مخلوط کردید، آرد سوخاری را به آنها اضافه کنید تا از آب انداختن کتلت جلوگیری کند.
![](/images/blank-medium.png)
۳. با استفاده از یک کیسه فریزر، کتلتها را مانند ویدیو شکل دهید.
۴. روغن را داغ و دو طرف کتلتها را در روغن سرخ کنید.
میتوانید چند گوجه را هم از وسط برش بزنید و کنار کتلتها در تابه سرخ کنید.
![](/images/blank-medium.png)
نوش جان