ناتفیکیشن: فرصت آشپزی ندارید؟
سریع ترین و ارزان ترین غذاها
غذاهای آماده یا نیمه آماده مثل سوسیس و کالباس یا کنسرو ها هم به دلیل عدم اطمینان کامل از سلامتِ آنها و هم به دلیل مقرون بصرفه نبودن، همواره نمی توانند در سبد غذایی ما جایگاهی داشته باشند
فلافلِ فریز
فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویهجات است. این غذا در خاورمیانه و بهویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده میشود. فلافل معمولا به روش سنتی پخت می شده است.
فلافل های فریز شده نوعی از بسته بندی شده و آمادهی آن است. این غذا به دلیل گیاهی بودن و عدم استفاده گوشت و چربی های حیوانی در آن، در عرض 5 دقیقه با حداقلِ روغن گرم شده و تبدیل به یک وعده غذایی مقوی و کامل برای شماست.
این غذا با نان باگت و مخلفاتی مانند خیارشور و گوجه فرنگی، تبدیل به ساندویچ های کاملاً سالم و لذیذِ خانگی می شود.
اگر مشغلهی زیادی دارید و فرصت آشپزی ندارید، می توانید در ارزان ترین حالت ممکن یک بسته از این محصول را در فریزر خانه خود داشته باشید.
پودر کوکو(پودر کتلت)
پودر های کتلت که سابق آن را با نامِ تجاری اش(کتلت آسان) می شناسید، در تنوع بیشتری در بازار موجود است. علتِ پیشنهاد این محصول بازهم در درجه اول سالم و لذیذ بودن آن و دوم به خاطر ارزان بودن این پودرها است. پودرهای کتلت آماده با حل شدن در یک لیوان آب و اضافه کردن تخم مرغ، در عرض پنج دقیقه غذایی با مزهی سنتی و حجم مناسب(هر بسته پودر یک وعده کامل غذایی یرای شش نفر) شدیداً به دانشجویان و افرادِ مجرد پیشنهاد می شود.
نودلهای کُره ای
نودلهای شرق آسیایی نوعی اسپاگتی هستند که با آرد گندم تهیه می شوند. هرچند در مورد استفادهی بیش از حدِ این غذای فوری و ارزان توصیهی زیادی نشده است. به این دلیل که بعضی افراد به جای آب آنرا در روغن آماده می کنند و همچنین به دلیل داشتن کالری زیاد مصرف زیاد آن برای سنین بالا توصیه نمیشود.
اما برای یک وعده فوری غذایی در زمانهایی مثلِ امتحانات، یا زمانی که برای وعدهی ناهارِ خود در محل کار چیزی تدارک ندیده اید، می توانید نودل را از نزدیک ترین سوپر مارکت تهیه کرده و تنها با مقداری آب، آن را آماده کنید.
بسته بندی نودل ها با بهمراه داشتنِ بستهی ادویه ای در آن، حتی بدون نیاز به افزودن نمک، طعمِ دلنشین و غذای لذت بخشی برای مواقعِ ضروری هستند.
پاستا نیمه آماده
پاستا فراورده ای اصالتاً ایتالیایی است. هر نوع ماکارونی و اسپاگتی و لازانیا هم خانواده پاستا هستند. این خوراک بسیار خوشمزه با گوشت و مزغ و قارچ بیشتر شبیهِ یک وعده غذایی شیک و لوکس می شوند، با این حال پاستا هایی فوری در بازار وجود دارد که طعمِ قارچ و گوشت را دارند و بعنوان یک غذای فوری و البته خوشمزه و چشم نواز می تواند برای میهمان های سر زده ی شما هم خاطره خوبی را از صرف شام با شما بجای بگذارد.
پاستا های نیمه آماده با طعم قارچ و پنیر بصورت پخته شده عرضه می شود. طوری که با مقداری آب و گرم کردن آن و بدون نیاز به افزودن ادویه یا سبزیجات دیگر برای شما حاضر و آماده خواهد شد. دقت کنید که اگر بخواهید پاستای شما رستورانی تر شود، مقداری قارچ و ذرت (کنسرو سبزیجات) را هم می توانید با آن مخلوط کنید. اضاقه کردنِ سس های مورد علاقه تان هم به دلخواه خودتان می تواند در دلنشین تر کردنِ طعم این غذا تاثیرگذار باشد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چهار نوع املت که در هتل های جهانی سِرو می شوند
انتهای پیام/