طرز تهیه چهار نوع املت که در هتل های جهانی سِرو می شوند

طرز تهیه چهار نوع املت که در هتل های جهانی سِرو می شوند

صبحانه مهمترین وعده‌ی غذایی ما در طول روز می باشد. انواع املت ها یکی از غذاهای کاملی هستند که هم از جهت پروتئینی-فیبری بودن آن و هم وجود غلات و گونه های گیاهی آن می‌توانند یک صبحانه پر انرژی باشد که کالری مورد نیاز بدن را برای ساعاتی طولانی تامین کند.

املت روسی

املت روسی همانطور که از نام آن مشخص است در بین مردم کشورهای اروپای شرقی و اسکاندیناوی طرفداران زیادی دارد. دستور پخت این وعده غذایی جالب و کم هزینه است.

مواد لازم
هویج آب پز: یک چهارم لیوان
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای: یک عدد متوسط
کنسرو مخلوط سبزیجات(نخود فرنگی، ذرت): یک لیوان 
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره: ۲۵ گرم
زرد چوبه: به میزان لازم
تخم مرغ: ۴ عدد

 

 

برای شروع طرز تهیه املت روسی, ابتدا باید گوجه های شفاف و مناسبی انتخاب کرد. در ادامه این گوجه های شفاف را برش دهید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را نیز شسته و به صورت نگینی آماده کنید. پیاز و گوجه نگینی شده را در ظرفی بریزید و با نخود، هویج و ذرت مخلوط کنید. آن گاه تخم مرغ ها را به صورت جدا در ظرفی شکسته و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه املت روسی, کره را در تابه بریزید و صبر کنید تا کره باز شود. بعد از داغ شدن کره، تخم مرغ های شکسته را داخل ظرف دیگری بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.

طوری که زیر تخم مرغ ها کامل بگیرد اما روی آن ها تقریباً نیم بند شود. در ادامه مواد را روی نصف تخم مرغ ها بریزید و نیم دیگر تخم مرغ ها را با استفاده از کفگیر روی مواد قرار دهید.

حالا اجازه دهید تا مخلوط مواد با شعله ملایم سرخ شود. بعد از سرخ شدن مخلوط مواد را به آرامی با دو کفگیر برگردانید تا طرف دیگر آن نیز با شعله ملایم سرخ شود.

بعد از سرخ شدن طرف دیگر، می توانید آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.

نکات مهم در دستور پخت املت روسی:

بهتر است برای طبخ املت از گوجه های تازه استفاده شود(این موضوع به طعم بهتر غذا کمک می کند).
بهتر است به جای روغن از کره استفاده کنید.
می توانید این املت را با چاشنی های مختلفی مانند انواع سبزی نوش جان بفرمایید و از طعم آن لذت ببرید.

 

 

 

املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی دیگر از انواع املت های خوشمزه و پر طرفدار در جهان است. همانطور که از نام آن مشخص است مربوط به کشور فرانسه می باشد. تهیه این املت ساده تر از املت روسی است، اما بازهم مانند هر غذای دیگری بستگی به سلیقه و علاقه ی شما دارد. آشپز های حرفه ای ساده ترین غذا ها را دلپذیر و زیبا تر می کنند. در تهیه این املت سعی کنید بیش از سه تخم مرغ را همزمان درست نکنید، و اکر برای تعداد نفرات بیشتری تهیه می کنید، چند بار پشت سر هم و یا در ظرف های مختلف آن را بپزید.

مواد لازم جهت املت فرانسوی :

تخم مرغ                     ۱ عدد

پنیر خامه‌ای                ۱ قاشق غذاخوری

گوجه                        ۱ عدد

تره خرد شده              ۱ قاشق غذاخوری

ریحان خرد شده          ۱ قاشق غذاخوری

ترخون خرد شده         نصف قاشق غذاخوری

نمک و فلفل               به مقدار کافی

روغن                        به مقدار کافی

شیر                        ۱ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه املت فرانسوی :

شیر، تخم مرغ، نمک و فلفل رو تو یه کاسه می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا حباب‌های کوچیکی روش تشکیل بشه.
نصف تره، ریحان و ترخون رو با تخم مرغ مخلوط ‌کنیم.

تو یه ظرف دیگه پنیر خامه‌ای رو هم می‌زنیم تا نرم بشه.

گوجه رو خرد می‌کنیم و با پنیر مخلوط می‌کنیم.

یک قاشق روغن زیتون کف تابه می‌ریزیم و می‌ذاریم روی حرارت متوسط تا داغ بشه.

تخم مرغ رو تو تابه می‌ریزیم و یه حرکت چرخشی به تابه می‌دیم تا تخم مرغ به دیواره‌ها برسه.

تخم مرغ تو سطح تابه باید یه دست باشه قطرش.

یه طرف تخم مرغ که پخت و اونو با لیسک برمی‌گردونیم.

پنیر و گوجه رو وسط تخم مرغ می‌ریزیم و مثل یه خط عمودی پخش می‌کنیم.

یه طرف تخم مرغ رو روی پنیر و گوجه تا می‌کنیم. طرف دیگه رو هم همین‌طور.

املت فرانسوی شما آماده‌س.

بقیه سبزیجات روش بریزین و با نان تست سرو کنین.

 

املت تُرک 

املت ترک هم همانطور که از نام آن مشخص است، مربوط به کشور ترکیه می باشد. که البته بی شباهت به غذاهای فرهنگ ایرانی نیست. این غذا نیز بعنوان صبحانه در هتل ها و غذا خوری های ترکیه برای مشتریان ارائه می شود.

مواد لازم و طرز تهیه این وعده غذایی:

۴ عدد تخم مرغ
2 عدد فلفل دلمه
2 عدد فلفل
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی (بصورت خرد شده یا پوره)
چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

 

در ابتدا پیاز را خورد کرده و در تابه ای که روغن زیتون در آن ریخته شده بتفت دهید تا طلایی شوند. بعد از آن فلفل های رنگی و فلفل سبز را خرد کنید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید. 

در مرحله بعد گوجه فرنگی را اضافه کنید. می توانید برای این مرحله در صورت نیاز پوست گوجه فرنگی را گرفته و آن را به وسیله رنده به شکل پوره در آورید،

بعد از آن گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده بگذارید روی حرارت بماند تا فلفل ها نرم شوند. بعد از اینکه فلفل ها نرم شدند تخم مرغ ها را در روی آن ها بشکنید و با شعله کم بگذارید بپزند. برای تزیین املت ترک از سبزی خرد شده، پودر چیلی و چند قطره روغن زیتون استفاده کنید. این املت بسیار خوشمزه را حتماً با نان سرو کنید.

 

املت ژاپنی

املت ژاپنی یا سوشی تخم‌مرغ، نوعی صبحانه ژاپنی است با یک چاشنی به نام داشی درست می‌شود. اگر این چاشنی را نتوانستید تهیه کنید، می‌توانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و حتی شیر استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه املت ژاپنی با مجله دلتا همراه باشید.

 

مواد لازم تهیه املت ژاپنی :

تخم مرغ: ۴ عدد

سویا سس: نصف قاشق چای‌خوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

چاشنی داشی یا عصاره مرغ و گوشت: یک عدد

نمک به میزان لازم

قارچ در صورت تمایل

پیازچه در صورت تمایل

 

 

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و با سویا سس، نمک، شکر و چاشنی داشی یا عصاره‌های دیگر مخلوط کنید.

مراقب باشید زیاد نمک نزنید، چون سس سویا کمی شور است.

کف یک تابه نچسب مستطیل شکل را با روغن چرب کنید. بهتر است تابه مستطیلی باشد تا بتوان تخم‌مرغ را راحت رول کرد.

 

 

تابه را روی شعله ملایم گذاشته و مخلوط را به آرامی در تابه بریزید تا تخم‌مرغ سرخ شود.

وقتی رنگ تخم‌مرغ مات و کدر شد، املت آماده است. با یک کفگیر بزرگ آن را از تابه بیرون آورده و رول کنید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ و پیازچه  را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید و روی تخم‌مرغ سرخ شده بریزید سپس آن را رول کنید.

بعد از رول کردن، آن را کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس با یک چاقوی تیز از عرض برش زده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

 

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

تازه‌ترین‌ها