آموزش رولت گوشت با سیب زمینی؛ یک رولت ترکیهای زیبا
در ایام ماه مبارک رمضان مهمترین نکته تغذیه روزه داران است, در این مطلب قصد آموزش یک رولت گوشت با سیب زمینی را داریم. این غذا علاوه بر پر کالری و سالم بودن، ظاهر زیبایی دارد و مناسب پذیرایی از مهمان است.
مواد لازم برای تهیه خمیر رولت:
3 عدد سیب زمینی
1.5 فنجان پنیر چدار رنده شده
2 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
2 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
برای تهیه مواد داخل رولت( گوشت چرخ کرده):
2 قاشق غذاخوری روغن
350-400 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
1 فلفل سبز
2 فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (تاپ)
1 فنجان آب گرم
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
فلفل سیاه
پنیر چدار رنده شده
مرحله اول- ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و با طرف درشت رنده، رنده کنید. سپس آب سیب زمینی های رنده شده را بهطور کامل میگیریم.
مرحله دوم- پنیر رنده شده ، جعفری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل آن را به سیب زمینی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله سوم- روی سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و مواد را روی آن پهن میکیم به طوری که ضخامت آن یک سانتیمتر باشد.
مرحله چهارم- سینی خود را روی قفسه های پایین فر گذاشته و در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزیم تا شروع به طلایی شدن کند.
مرحله پنجم- در حین آماده شدن خمیر گوشت چرخ کرده را آماده میکنیم. برای این کار، روغن زیتون و پیاز و گوشت چرخ کرده را در یک ماهیتابه مناسب سرخ کنید.
مرحله ششم- در حینسرخ کردن فلفل سبز و قرمز را اضافه میکنیم.
مرحله هفتم- رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم- سپس آب گرم را اضافه کنید. نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه کنیم تا مخلوط شوند و زمان کافی بدهید تا گوشت چرخکرده بپزد.
مرحله نهم- مواد گوشتی را روی سیب زمینیای که از فر خارج کردهاید پهن کنید.
مرخله دهم- با کمک کاغذ روغنی پهن شده در زیر سیب زمینی، آن را رول میکنیم.
در آخر پنیر رنده شده را روی رولی که آماده کرده ایم پخش کنیم و در فر 180 درجه سانتیگراد میپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
رول پنیری را داخل بشقاب سرو بریزیم و آنها را با جعفری و فلفل قرمز اختیاری تزئین کرده و قبل از سرو آن را ببرید.