سیب زمینی سوخاری را به ساده ترین روش تهیه کنید
سیبزمینی را میتوان به روش سوخاری با پودر سوخاری سرخ کرد تا از طعم لذیذ و ترد آن در کنار خانواده لذت برد. در این مطلب به طرز تهیه سیبزمینی سوخاری با طعمی خوشمزه میپردازیم.
سوخاری کردن معمولا برای ترد شدن و مغز پخت شدن مواد غذایی هنگام سرخ کردن مورد استفاده قرار میگیرد. با پودر سوخاری میتوان مرغ سوخاری، ماهی سوخاری، قارچ سوخاری و… را تهیه کرد و از مغز پخت شدن آن لذت برد. در این مطلب طرز تهیه سیبزمینی سوخاری را ارائه میدهیم، بنابراین اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که علاقه زیادی به سیبزمینیهای سوخاری دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید تا با دو دستور تهیه آن به خوبی آشنا شوید.
برای سوخاری کردن سیب زمینی و یا هر ماده غذایی دیگر از پودر سوخاری (که میتوانید آن را از فروشگاهها تهیه کرده یا خودتان در منزل آن را درست کنید) استفاده میشود. پودر سوخاری معمولا از نانهای حجیم مانند نان باگت با دیدن حرارت در دو مرحله و خشک شدن آب و رطوبت داخل نان ایجاد می شود که به صورت پودر شده در بستهبندیهای مختلف در بازار عرضه می شود.
مواد لازم
- سیب زمینی: سه عدد
- پودر سوخاری: نصف پیمانه
- تخم مرغ: دو عدد
- شیر: دو قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل و پودر آویشن: به میزان دلخواه
- روغن: به میزان کافی
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری
برای درست کردن سیب زمینی سوخاری ابتدا سیب زمینیها را پوست گرفته، خلال کنید و بشویید. سپس خلالهای سیب زمینی را داخل آب در حال جوش و نمک اندازه، به مدت هشت دقیقه بگذارید تا کمی پخته شوند. بعد از این مدت سیب زمینیها را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شده و آب آن کشیده شود.
در این مرحله از طرز تهیه سیب زمینی سوخاری، در ظرفی تخم مرغ و شیر را به خوبی هم بزنید. همچنین در ظرفی دیگر پودر سوخاری را با پودر آویشن و فلفل مخلوط کنید. حالا سیب زمینیها را ابتدا در مایع تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری به طور کامل بغلتانید و پس از آن به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از آن در روغن سرخ کنید و روی دستمال کاغذی یا دستمال نخی تمیزی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود و سپس سرو کنید.
آموزش تهیه سیب زمینی سوخاری پنیری در فر
سیب زمینی سوخاری را میتوانید با روشهای مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است و در مدت کمی میتوانید سیب زمینی سوخاری بسیار خوشمزهای تهیه کنید.
مواد لازم
- سیب زمینی: شش عدد متوسط
- پنیر پارمزان: چهارصد گرم
- روغن زیتون: دو قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
- پودر سیر: چهار قاشق چایخوری
- نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ: چهار عدد
دستور تهیه سیب زمینی سوخاری
در تهیه سیب زمینی سوخاری ابتدا فر را بر روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود سپس سیب زمینیها را پوست گرفته و آن را به صورت خلالی که نه خیلی نازک و نه ضخیم باشند خرد کنید.
حالا کمی روغن زیتون داخل کف سینی فر ریخته سپس تخم مرغ را داخل کاسهای بشکنید و آن را به خوبی هم بزنید و در ظرف دیگری پنیر پارمزان ریز رنده شده را همراه با ادویهها و نمک مخلوط کنید.
در مرحله بعدی سیب زمینیهای خلالی شده را ابتدا داخل تخم مرغ و بعد پنیر پارمزان مزه دار شده بغلتانید و آنها داخل سینی فر با کمی فاصله کنار هم قرار دهید سپس داخل فر در طبقه وسط آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بماند تا طلایی رنگ شوند، نوش جان.