طرز تهیه باقلوای شعریه عربی، یک شیرینی آسان اما مجلسی
باقلواها از محبوبترین شیرینیها در منطقه خاورمیانه هستند. استانبولی، ایرانی یا عربی فرقی نمیکند، شیرینی دوستها عاشق هر نوع آن هستند.
مواد لازم
رشته عربی(رشته ختایی یا رشته شهریه): یک بسته
کره: ۵۰ گرم
شیرعسلی: نصف قوطی
خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
رشته شعریه چیست؟ رشته شعریه یا همان رشته عربی ، نوعی رشته خوراکی برای تهیه دسر “باقلوا شعریه عربی” می باشد.
باقلوا شعریه یا همان حلوا شعریه یک نوع دسر عربی است. این باقلوا با رشته مخصوص شعیریه که نوعی رشته پاکستانی می باشد تهیه می شود. به همین دلیل به آن باقلوا رشته ای هم گفته می شود.
رشته شعیریه که به آن رشته عربی نیز گفته می شود، در برندهای متفاوت در بازار موجود می باشد. رشته شعریه را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی معتبر تهیه نمایید.
بخوانید: قطاب بپزید بدون نیاز به فر
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا رشتهها را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در همین حین زعفران دم کرده و پودر هل را به رشتهها اضافه کنید.
۲. در ظرفی دیگر، کره آب شده و شیرعسلی و گلاب را ترکیب و آن را با رشتهها مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف مسطح ریخته و با کمک قاشق آن را کاملا صاف و فشرده کنید. حالا روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین کنید و با فویل یا سلفون بپوشانید. (میتوانید از گردوی خرد شده یا پودر نارگیل هم استفاده کنید.)
۳. اگر بخواهید باقلوای مدل لانه کبوتری درست کنید باید رشتهها را دور چنجال بپیچید و با دست سفت کنید و روی آن با مغزها تزئین کنید.
۴. باقلوای عربی شما پس از یک تا دو ساعت ماندن داخل یخچال آماده است. باقلوا را به تکههای کوچک برش دهید و در ظرف سرو کنید. میتوانید از گل محمدی برای تزئین آن استفاده کنید.
۵. رشته عربی را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی و شیرینیپزی تهیه کنید.