سالمترین غذاها برای خنک کردن بدن در روزهای گرم
با برخی خوراکیها میتوان بدن را برای تحمل گرمای تابستان مهیا ساخت و احساس کم آبی و گرمازدگی را کمتر کرد. در این گزارش به معرفی چند ماده غذایی مفید برای خنک نگه داشتن میپردازیم:
بخارمگ-مصرف برخی میوهها و سبزیجات کمکالری و کمکربوهیدرات، علاوه بر این که وزن را در محدوده سالم نگه میدارد، راهی برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان نیز هست.
کرفس
به ترجمه دویچه وله از Prevention یکی از این گزینههای غذایی کرفس است. ۹۵ درصد از این سبزی را آب تشکیل داده است. کرفس نه تنها فرایند هضم مواد غذایی را تسهیل میکند، بلکه مدر است و میتواند باعث تنظیم مایعات بدن شود.
توتها
جالب است بدانید که یک فنجان تمشک تنها ۵ گرم و یک فنجان زغال اخته ۷ گرم شکر دارد. مصرف توتها بخصوص انواع یخ زده آنها، باعث کاهش دمای بدن میشود.
رازیانه
در میان سبزیجات، رازیانه نیز سرشار از آب و فیبر است و مصرف آن باعث کاهش دمای بدن و کاهش میزان اسید معده میشود.
فلفل تند
فلفلهای تند انتخابی عالی برای هوای گرم هستند. کپسایسین موجود در این فلفلها، سیگنالی را به مغز شما ارسال میکند که بدن بیش از حد گرم شده است. در نتیجه برای خنک شدن بیشتر عرق خواهید کرد. تبخیر عرق، باعث کاهش دمای پوست میشود.
آناناس
در تابستان، همراه با غذاهای حاوی پروتئین، آناناس بخورید. مصرف پروتئین باعث احساس گرما میشود چون بدن برای هضم آن به انرژی زیادی نیاز دارد. اما آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که هضم پروتئین را برای بدن راحتتر میکند.
آب نارگیل
آب نارگیل نیز دارای قند بسیار محدود و البته پتاسیم فراوان است. پتاسیم باعث حفظ الکترولیتهای بدن میشود و به احساس خنک بودن کمک میکند.
نعناع
متانول موجود در نعناع نیز باعث احساس خنکی میشود. حتی مصرف نعناع خیلی زودتر از نوشیدن آب ممکن است حس تشنگی را برطرف کند.