طرز تهیه ترشی آلبالو
با درست کردن ترشی آلبالو در فصل تابستان میتوانید در تمام فصول از خواص آلبالو بهره ببرید. طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید بسیار راحت است و در عین حال طعم فوقالعادهای دارد.
یکی از انواع ترشیهایی که میتوانید با میوههای تابستانی تهیه کنید ترشی آلبالوست. آلبالو خواص بسیار زیادی اعم از انواع ویتامینهای A، B و C دارد. همچنین حاوی مقادیر زیادی آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است. با درست کردن ترشی آلبالو در فصل تابستان میتوانید در تمام فصول از خواص آلبالو بهره ببرید. طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید بسیار راحت است و در عین حال طعم فوقالعادهای دارد.
طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید
مواد لازم به اندازه دو کاسه ترشی
آلبالو نیم کیلوگرم
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید نیم کیلوگرم
زمان لازم برای آماده سازی ۱۵ دقیقه
دستور تهیه
آلبالوها را خوب بشویید و اگر میتوانید هسته آنها را بگیرید. مراقب باشید که له نشوند.
سپس آنها را در یک شیشه کاملا خشک و تمیز بریزید و شکر و نمک را به آن اضافه کنید.
نهایتا سرکه سفید را در شیشه بریزید تا روی همه آلبالوها را بگیرد.
در شیشه را محکم ببندید و آن را یک هفته در یخچال بگذارید تا ترشی شود.
ترشی آلبالو را میتوانید با انواع غذاها نوش جان کنید.