دو روش تهیه ترشی زردآلو
زردآلو همچنان که میوه ای بسیار خوشمزه است، در نتیجه مربا, ترشی و لواشک این میوه هم خیلی ملس و خوش طعم هستند. در این مطلب دو روش تهیه ترشی زردآلو را تهیه کرده ایم.
روش اول تهیه ترشی زردآلود
مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو
زردآلو: 1 کیلو
پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
سیاه دانه: 1 قاشق چایخوری
گلپر:1 قاشق چایخوری
نمک: 1قاشق مرباخوری
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
در تهیه ی این ترشی از زردآلوهای سفت و سالم استفاده کنید. زرد آلو ها را شسته و صبر می نماییم تا آب آن ها کاملا خارج شود و سپس درون ظرف مخصوص ترشی می ریزیم. سیاهدانه، گلپر، پودر تخم گشنیز بو داده و نمک را به آن می افزاییم. سرکه را تا جایی که کاملا روی زردآلوها را بپوشاند، به آن اضافه می-کنیم.درب ظرف را بسته و در جای خنک قرار می دهیم.
روش دوم تهیه ترشی زردآلو
مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک :
سرکه بالزامیک سفید یک پیمانه
عسل نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
چوب دارچین 5 تا 7 سانتی متری
میخک کامل 6 شماره
زردآلوی رسیده 900 گرم
طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک :
برای تهیه شربت، دریک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک رابا هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد سپس حرارت را کم کنید. به مدت 5 دقیقه بگذارید نیم جوش باقی بماند. از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.
یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کاسه بزرگی رابا آب یخ پر کنید. زردآلوها را 30 تا 60 ثانیه داخل آب جوش بیندازید. سپس با قاشق آن ها را داخل آب یخ بریزد تا پوست آن ها به سهولت جدا شوند.
اینکار رابا همه ی زردآلوها تکرار کنید. انها را چهار قاچ کنید. سپس آن ها را داخل شیشه شسته و استرلیزه شده بریزید.
شربت را دوباره گرم کنید و بجوشانید سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را محکم ببندید.
شیشه را 10 دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.