آموزش تهیه ترشی هلو؛ لذیذترین ترشی هلو را با این روش درست کنید
در این مطلب قصد آموزش ترشی هلو به روش هندی را داریم با ما همراه باشید:
بخارمگ- هلو از میوههای تابستانی است بسیار خوش عطر و خوشمزه است. اگر دوست دارید در تمام طول سال این میوه لذیذ و خوش عطر را با خود داشته باشید، ترشی هلو تهیه کنید و از آنجاییکه میوه های تابستانی عمرکوتاهی دارند، و مقداری هلو روی دستتان مانده، بهترین راه برای هدر نرفتن آنها تهیه این ترشی لذیذ است.
مواد لازم برای تهیه ترشی هلو
هلو زعفرانی: چند عدد رسیده و چند عدد سفت
سیاه دانه: ذیك قاشق غذاخوری
نمك و دارچین: یك قاشق چایخوری( یا یم چوب دارچین)
شکر: یك قاشق غذاخوری
عسل: دو قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
میخك: 20 دانه
زنجبیل تازه: 3 برش حلقه ای
سرکه: به میزان لازم
سیر: دو حبه
مراحل تهیه ترشی هلو
مرحله اول- برای قوام داشتن و حالت سسی بودن آب ترشی ابتدا هلوهای نرمتر را پوست گرفته و داخل قابلمه ای ریخته به همراه مقداری سرکه تا حدی که روی هلوها را بپوشاند، بجوشانید.
مرحله دوم- وقتی به شکل پوره شدند نصف قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز و ۱ قاشقشکر ریخته و هم میزنید تا کاملا له و شبیه لواشک شود.
مرحله دوم- هلوهای سفت تر را پوست کنده و به شکل دلخواه برش میزنیم.
مرحله سوم-داخل ظرف شیشه های در دار، به ترتیب و لایه لایه، هلوهای خرد شده و پوره ترشی آماده شده را میریزیم.( نیازی به سرد شدن نیست. دمای گرم و ولرم مناسب است). یک عدد چوب دارچین، سیر و حلقه های زنجبیل را هم دربین لایه ها قرار دهید. در صورتیکه مایل به استفاده از میخک باشد، میخک ها را داخل هلوها وارد کنید.
مرحله چهارم- در پایان روی مواد ترشی را سرکه میریزیم تا کمی رقیق شود.
نکات:
-بجای شکر می توان از عسل هم استفاده کرد.
-بجای تخم گشنیز از میخک هم می توان استفاده کرد.
-در صورت تمایل می توان مقدار شکر یا عسل را بیشتر کرد.
- در صورت تمایل می توان می توان سرکه را با آب رقیق کرد. که در این صورت حتما باید ترشی را در یخچال نگهداری کنید تا کپک نزند.
بخوانید: همه چیز درباره ترشی انبه، از انواع ترشی انبه تا آموزش لذیذترین آن
بخوانید: ارزش غذایی بامیه و آموزش ترشی بامیه
بخوانید: دو روش برای تهیه خوشمزهترین ترشی زردآلو
طرز تهیه ترشی آلبالو