گوجه فرنگی زرد رنگ+خواص
گوجه زرد یا گوجه فرنگی گیلاسی با نوعی بذر خاص، در کشور امریکا تولید و مصرف زیادی دارد، این نوع گوجه فرنگی به تازگی در فرهنگ غذایی کشور ما نیز مورد استفاده قرار گرفته است
این نوع گوجه فرنگی، زرد رنگ با شکل جذاب است. وزن هر گوجه به طور میانگین 15 تا 20 گرم میباشد. بوته این نوع گوجه فرنگی جمع و جور است و رشد آسانی دارد. گوجه فرنگی گیلاسی زرد ارگانیک، دارای رشد نامحدود میباشد، دوره رشد و باردهی این گوجه کوتاه است و باردهی بسیار بالایی دارد. بذرهای گوجه گیلاسی زرد، ارگانیک هستند و برای تولید آنها از هیچ گونه آفت کش و مواد شیمیایی استفاده نشده است و تحت نظارت سازمان استانداردهای ارگانیک آمریکا میباشند. میتوان چند رنگ مختلف از این گوجه فرنگیهای کوچک را به صورت مخلوط کاشت و با آنها ترکیبی از رنگهای زیبا را به وجود آورد، این کار یک منظره بسیار زیبا و البته ترکیبی بسیار زیبا و جالب را برای سالادها و غذاها ایجاد می کند.
• علت محبوبیت این گوجه فرنگی به خاطر فرم و شکل کشیده و تشابه ظاهری آن به گلابی است که به همین اسم نیز معروف است.
• همچنین برخی دیگر گوجه فرنگی گلابی را با نام گوجه لامپی یا گوجه انجیری می شناسند.
• دز زمان رشد کامل اندازه گوجه گلابی به ۴ تا ۶ سانتیمتر رسیده و وزنی برابر با ۲۰ تا ۳۰ گرم را خواهد داشت.
• گوجه گلابی زرد نسبت به گوجه ای معمولی پوست سخت دارد که برای مدت زمان بیشتری می توان آنها را نگهداری کرد.
• طعم این گوجه بسیار لذیذ و شیرین بوده و ته مزه آن کمی تلخ است که گزینه مناسبی برای سرو با غذاهای دریایی می باشد.
• بهترین زمان کاشت گوجه گلابی اوایل فصل بهار است ولی در صورت کاشت گوجه در گلدان و داخل خانه در تمام فصول سال می توانید آنها را کشت کنید.
• دوره رشد و باردهی گوجه گلابی نیز از زمان کاشت تا برداشت آن تقریبا ۷۰ تا ۸۰ روز است.
• این رقم از گوجه گلابی مناسب برای کشت گلخانه ای و فضای باز می باشد، همچنین مانند دیگر خانواده گوجه ها به راحتی می توانید این گوجه های زیبا را در یک گلدان متوسط در خانه پرورش دهید و از تازگی میوه های آن لذت ببرید.
• این نوع گوجه دارای اسیدیته و دانه کمتری نسبت به بقیه گوجه ها بوده برای همین در تزیینات انواع غذاها و سالادها استفاده می شود.
• این واریته از گوجه فرنگی نسبت به خاک بد و کم آبی نیز مقاومت بیشتری نسبت به گوجه فرنگی معمولی داشته و قادر است هوای تا ۴۰ درجه را نیز تحمل کند
این محصول مقاومت نسبتا بالایی به گرما داشته و ا دمای ۴۰ درجه نیز مشکلی ایجاد نمی کند همچنین مقاومت بسیار بالایی به انواع افات و قارچ دارد.