طرز تهیه کباب برنجی؛ کباب خراسانی
در این مطلب قصد داریم تهیه کباب برنجی که یک غذای محلی از خراسان رضوی است را آموزش دهیم.
کباب برنجی همانطور که از نامش پیداست، کبابی است که در دستورش علاوه بر گوشت برنج نیز دارد، این غذای لذیذ بهتر است با نان سرو شود، بسیار مناسب وعده شام می باشد.
مواد لازم برای تهیه کباب برنجی:
گوشت : 500 گرم
برنج : ⅕ پیمانه
روغن : 1 پیمانه
آرد : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
پیاز : 2 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم .
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم .
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم.
روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم .
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
نکات تهیه کباب برنجی
برای سرخ کردن بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
این غذا را با نان و برنج هر دو کی توان سرو کرد.
این غذا وعده مناسبی برای شام میباشد.
این غذا ۴۰% انرژی، ۶۵% پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین میکند.
۳۵% آهن، ۴۰% روی و ⅓ اسیدفولیک و سلنیم و مس مورد نیاز بدن را فراهم میکند.
تامین نسبی ویتامینهای خانواده B خصوصا ویتامین B۳ از دیگر خصوصیت این غذاست.