طرز تهیه نان رول مناسب افطار در نیم ساعت
با طولانیتر شدن قرنطینه، پختن نان در منزل بسیار باب شده است. حتی آن عده که قبلا علاقه ای به َآشپزی و شیرینی پزی نداشتند، در خانه انواع نان و شیرینی را درست میکنند و عکس آن را با دوستان و عزیزان خود به اشتراک میگذارند.
بخارمگ- برای یادگیری روش پختن نان ساندویچ یا نان رول(dinner rolls) مناسب وعده شام یا افطار , و حتی صبحانه که به سادگی و در نیم ساعت آماده میشود در این مطلب با ما همراه باشید. با قرار دادن این نان در هنگام افطار بوی عجیب و زیبای نان در فضای خانه پر می شود. این نان بسیار سبک است و سریع آماده می شود.
مواد لازم برای تهیه نان ساندویج نیم ساعته
آب 1 فنجان آب گرم
روغن 1/3 فنجان
شکر 1/4 فنجان
مایع خمیر یا مخمر 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
کره نرم شده 1 قاشق غذاخوری
آرد گندم 3 تا 4 فنجان
شیر 1/8 فنجان (دمای اتاق)
طرز تهیه
فر را از قبل تا 400درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ ، 1 فنجان آب ، روغن ، شکر و مخمر را با هم مخلوط کنید. بگذارید کنار تا مخمر حباب تشکیل دهد(حدود 8 دقیقه). کره و نمک نرم شده تخم مرغ زده شده را هم بزنید.
با یک میکسرایستاده یا با دست ، آرد را در سه مرحله اضافه کنید و به همزندن ادامه دهید تا نچسبد. حدودا ده دقیقه با دست یا 5 دقیقه با همزن.
خمیر را به 18 قطعه مساوی تقسیم کرده و به صورت توپ تشکیل دهید. در سینی یا قالب چرب شده قرار داده و با کاغذ روغنی و حوله آشپزخانه بپوشانید.
بگذارید 10 دقیقه در یک مکان گرم کمی پف کند. (می توانید در صورت عجله نداشتن اجازه دهید تا 30 دقیقه دیگر بماند).
به ارامی روی آنها شیر بمالید، در طبقه وسط فر اجازه دهید 10 الی 12 دقیقه بپزد.
اطلاعات تغذیه ای
کالری: 134 ، کربوهیدرات: 19 گرم ، پروتئین: 3 گرم ، چربی اشباع شده: 1 گرم ، کلسترول: 11mg ، سدیم: 76mg ، پتاسیم: 32mg ، فیبر: 1 گرم ، قند: 3g ، ویتامین A: 36IU ، کلسیم: 7mg ، آهن: 1mg