طرز تهیه بچه بلال منچورین؛ بیبی کورن منچورین غذای خیابانی با طعمی بینظیز
در این گزارش طرز تهیه یک پیش غذا یا استارتر خیابانی و ساحلی آسیایی به نام بچه بلال منچورین را آموزش میدهیم.
مواد لازم
بیبی کورن یا بچه بلال ۴۵۰ گرم
آب :۲ پیمانه برای نیم حذف کردن بیبی کورن تازه
پیازچه: سه چهار عدد خرد شده ( یا یک پیاز متوسط)
فلفل دلمهای رنگی: یک عدد خرد شده
کنجد مقداری برای تزیین
ساقه سبز پیازچه یا گشنیز برای تزیین ۲ عدد خرد شده
زنجبیل تازه: نصف قاشق غذاخوری رنده ریز شده
سیر تازه: نصف قاشق غذاخوری رنده ریز شده
مواد لازم برای سرخ کردن بی بی کورن
آرد: 3 ق غ
نشاسته ذرت: یک ق غ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا( فلفل قرمز)، زردچوبه: به میزان لازم
آب: نصف پیمانه
روغن :به مقدار لازم
مواد لازم برای سس چیلی:
سس کچاپ: 5 قاشق غذاخوری
سس سویا: 3 ق غ
سس چیلی( در صورت تمایل): 1 قاشق
سس سویا: 1 ق غ
شکر: یک قاشق مربا خوری( طبق دائقه کمتر یا بیشتر)
نشاسته ذرت: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
مراحل تهیه بچه بلال منچورین
1- همه مواد سرخ کردن بیبی کورن را مخلوط کرده کنار بگذارید.
2- ذرتها را نصف کرده و به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند.
3- درتها را آبکش کرده و در سس تهیه شده برای سرخ کردن ذرت غلطانده و در روغن کاملا داغ سرخ کنید.
4- وقتی کاملا طلایی شدند، از روغن خارج کنید و داخل سبد فلزی یا دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
5- داخل همان روغن، پیازچه(یا پیاز) و فلفل دلمه رنگی را کمی سرخ کنید و سیر و زنجبیل رنده شده را هم اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
6- سپس از روی حرارت برداشته و روغن اضافی آن را بگیرید. روغن اضافه را دور بریزید.
7- سویا سس، سرکه، سس گوجه، چیلی، شکر، روغن زیتون، فلفل و آب را داخل همان تابه با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید چند جوش بزند. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند تا کمی غلیظ شود.
8- تمام مواد آماده شده از مراحل قبل( سبزیجات و ذرتها) را داخل سس آماده شده ریخته و با هم مخلوط کنید. در ظرف مخصوص سرو بریزید و روی آن را با کنجد و گشنیز یا ساقه پیازچه خرد شده تزیین کنید.
بی بی کورن منچورین( بچه بلال منچورین) یک غذای ساحلی و خیابانی بسیار لذیذ و مبتنی بر سبک آشپزی چینی است که در هند هم بسیار پر طرفدار میباشد.
بخارمگ