پاستا رشته ای مرغ و قارچ
پاستا غذای بسیار خوشمزه ای است که به خاطر طبخ آسان و سریع محبوب خیلی ها است.در زیر دستور پخت پاستای مرغ و قارچ بسیار لذیذ را داریم
مواد لازم
۴ تا ۶ عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
۴/۱ فنجان کره
۸۵ گرم سس سالاد ترکیبی ایتالیایی
۲/۱ فنجان آب
۱ قوطی سوپ قارچ غلیظ
۱۱۳ گرم پنیر خامهای با پیازچه
پاستا رشتهای
طرز تهیه پاستا
فر را از قبل با دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره را در تابه بزرگی ذوب کنید.
سس سالاد، آب و سوپ قارچ یکدست و خامهای را به آن اضافه کنید.
پنیر خامهای را به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.
مرغ را در ظرف مخصوص پخت قرار بدهید و سس را روی آن بریزید.
اجازه دهید این ترکیب به مدت ۶۰ دقیقه بپزد.
۱۰ دقیقه قبل از پایان زمان پخت مرغ پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید و آبکش کنید.
پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و با سس مرغ را روی آن بریزید.