پاستا رشته ای مرغ و قارچ
پاستا غذای بسیار خوشمزه ای است که به خاطر طبخ آسان و سریع محبوب خیلی ها است.در زیر دستور پخت پاستای مرغ و قارچ بسیار لذیذ را داریم
مواد لازم
۴ تا ۶ عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
۴/۱ فنجان کره
۸۵ گرم سس سالاد ترکیبی ایتالیایی
۲/۱ فنجان آب
۱ قوطی سوپ قارچ غلیظ
۱۱۳ گرم پنیر خامهای با پیازچه
پاستا رشتهای
![](/images/blank-medium.png)
طرز تهیه پاستا
فر را از قبل با دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره را در تابه بزرگی ذوب کنید.
سس سالاد، آب و سوپ قارچ یکدست و خامهای را به آن اضافه کنید.
پنیر خامهای را به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.
مرغ را در ظرف مخصوص پخت قرار بدهید و سس را روی آن بریزید.
اجازه دهید این ترکیب به مدت ۶۰ دقیقه بپزد.
۱۰ دقیقه قبل از پایان زمان پخت مرغ پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید و آبکش کنید.
پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و با سس مرغ را روی آن بریزید.