بهترین دستور برای تهیه سوپ سیبزمینی و تره فرنگی
سوپ سیب زمینی و تره فرنگی را به روشهای مختلفی میتوان تهیه کرد، در ادامه با ما همراه باشید تا سوپی لذیذ با ترکیب جذابی از تره فرنگی و سیب زمینی و پارمسان را آموزش ببینید.
تره فرنگی از مواد غذایی مفیدی است که در آشپزی ایرانی کمی به آن بیمهری شده است، تره فرنگی کم کالری و درعینحال غنی از مواد معدنی و انواع ویتامینها شامل ویتامین کا، آ و سی است. اگر طرفدار این سبزی خوشمزه از خانواده پیازها هستید، علاوه بر کوکو میتوانید سوپ لذیذ تره فرنگی و سیبزمینی را امتحان کنید، هرچند با دستوران مختلفی میتوان سوپ تره فرنگی تهیه کرد، ما در بخارمگ دستور فوقالعاده خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ تره فرنگی و پنیر پارمسان
- تره فرنگی: ۲ عدد حلقهای خورد شده
- کره: ۲ قاشق سوپخوری
- آب گوشت: ۴ پیمانه
- شیر: یک پیمانه
- جوز هندی: یکچهارم قاشقچایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
- لیموترش: یک عدد
- خامه: یکدوم پیمانه
- پنیر پارمسان: ۱۰۰ گرم
- پوره سیبزمینی
برای تهیه سوپ تره فرنگی و سیبزمینی بهتر است از قبل سیبزمینی را بهصورت پوره دربیاورید برای تهیه پوره سیبزمینی طبق دستور زیر پیش روید.
طرز تهیه پوره سیبزمینی:
مواد لازم
- سیب زمینی: ۲ عدد
- شیر: ۱ پیمانه
- کره: ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه پوره سیب زمینی:
سیبزمینی پوست گرفته شده و خورد شده را همراه شیر روی حرارت ملایم قرار دهید پس از پخت، آنها را با گوشتکوب دستی یا برقی بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. پس از این مرحله کره نمک و فلفل را افزوده و پس از یکدست شدن ازروی حرارت بردارید.
روش تهیه سوپ تره فرنگی و پوره سیب زمینی و پنیر
یک قابلمه تره فرنگی را در کره روی حرارت ملایم تفت دهید سپس آب گوشت و شیر را به آن افزوده و بگذارید به جوش بیاید و بپزد.
۲- پوره سیبزمینی را افزوده و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.
3- جوز هندی نمک فلفل و آبلیمو ترش را افزوده و ازروی حرارت بردارید و خامه و پنیر را داخل آن ریخته و هم بزنید سپس در ظرفهای موردنظر ریخته و سرو کنید.
در این زمینه بخوانید:
فوت و فن خوشمزه تر شدن سوپها
طرز تهیه سوپ شلغم
طرز تهیه سوپ زنجبیل؛ یک غذای مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
برگرفته از پیج : Negars_kitchen