طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا؛ خوشمزهترین خوراک مرغ کاری
در ادامه با یک روش تهیه عالی برای غذای هندی به نام تیکا ماسالای مرغ با ما همراه باشید، این غذا یکی انواع غذاهای هندی با کاری است. درست کردن آن بسیار آسان است و طعم آن بسیار خوب است!
غذاهای هندی در کشورهای مختلف دنیا از پرطرفدارترین غذاها هستند. اغلب غذاهای هندی گیاهی و بدون گوشت تهیه میشوند اما به مرور و بسته به ذائقه گردشگران تغییر کرده و با گوشت هم درست میشود.یکی از محبوبترین غذاهای هندی چیکن تیکا ماسالا است که با استفاده از گوشت مرغ و ادویههای خاص هندی تهیه میشود. این غذا سرشار از عطر و طعم و رنگ است.
چیکن تیکا ماسالا چیست؟
چیکن تیکا ماسالا نوعی غذای هندی است که در رستورانهای هند و بریتانیا کلی طرفداران زیادی دارد. تیکا کلمهای هندی به معنی تکه هست در نتیجه چیکن تیکا غذایی است که با تکه های مرغ درست میشود. کلمه ماسالا هم به معنی مخلوط ادویه ها میباشد.
مواد لازم(برای ۴ تا ۶ نفر):
-
سینه یا فیله مرغ بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
-
سیر رنده شده : یک قاشق غذاخوری
-
زنجبیل رنده شده : یک قاشق چایخوری
-
نمک : یک قاشق چایخوری
مواد لازم سس
-
پیاز نگینی ریز خرد شده : یک عدد
-
گوجه فرنگی بدون پوست و تخمه نگینی خرد شده : ۴ یا ۵ عدد
-
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
-
پودر زیره : یک قاشق چای خوری
-
پودر تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
-
زردچوبه : یک دوم قاشق چایخوری
-
فلفل قرمز : یک چهارم قاشق چایخوری
-
فلفل سیاه : یک دوم قاشق چایخوری
-
ادویه گرام ماسالا : یک دوم قاشق چایخوری
-
ماست بدون آب(ماست یونانی) : سه قاشق غذاخوری
-
شنبلیله خشک : یک قاشق چایخوری
-
گشنیز ریز خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
-
خامه : ۴ قاشق غذاخوری
-
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا:
۱.ابتدا سینه یا فیله مرغ را نگینی درشت خرد کنید.
۲.سپس با نمک، سیر و زنجبیل رنده شده مخلوط کرده و نیمساعت استراحت دهید.
۳.در تابه ای دو سه قاشق روغن بریزید ، گرم که شد تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
۴.تکه های مرغ را از تابه خارج کنید. تابه دیگری را روی حرارت بگذارید ، دو سه قاشق روغن در تابه بریزیدذ، گرم که شد پیاز ریز شده را اضافه کنید.
۵.با حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم و کمی طلایی شود ، فیله گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود.
۶.همه ادویه ها و نمک را اضافه کنید ، تکه های مرغ تفت داده شده را به تابه اضافه کنید و یک دوم پیمانه هم آب بیافزایید و ده دقیقه با در بسته خورش را بپزید تا سس کمی غلیظ شود.
۷.ماست و شنبلیله خشک را اضافه کنید و خورش را در حدی بپزید که آبش غلیظ شود.
۸.حالا گشنیز خرد شده و خامه را هم اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش کرده و خورش را در ظرف سرو بکشید.