6 ماده غذایی که باعث تقویت و سلامت مفاصل می شوند
در اینجا برخی از غذاها و مکمل ها که به ارتقاء سلامت مفصل کمک می کنند - کمک می کنند تا در حین انجام این کار ، ناراحتی را از بین ببرند.
به گزارش گروه ترجمه بخار مگ و به نقل از ریدردایجست ، حدود 15 میلیون آمریکایی از درد و مشکلات مفاصل رنج میبرند، و مطالعات نشان داده است که ناراحتی شدید مفاصل در بین مبتلایان رو به افزایش است. همه ما می دانیم که پیشگیری بهتر از درمان است. اما چه چیزی باعث احساس درد و ناراحتی ناخوشایند در زانوها یا احساس تیزی هنگام بلند کردن بازوها می شود؟ در اینجا برخی از غذاها و مکمل ها که به ارتقاء سلامت مفصل کمک می کنند را معرفی میکنیم.
1. گردو
گردو یک منبع پرقدرت اسید چرب امگا 3 است و مزایای زیادی برای سلامتی مفاصل شما دارد. مغز گردو برای کاهش نشانگرهای التهابی به شما کمک می کنند تا مفاصل شما سالم بماند ، دانه کتان و روغن کانولا نیز حاوی اسیدهای چرب یکسان هستند ، برای کسانی که نمی توانند آجیل مصرف کنند.
هدف افزایش مصرف غذاهای ضد التهابی است. به عنوان مثال ، غذاهایی که منبع چربی های اشباع نشده هستند مانند امگا 3 بسیار مهم هستند. امگا سهها تولیدکننده ایکوزانوئیدها هستند که هورمونهای قدرتمندی برای سیستم عصبی و سیستم ایمنی هستند. ایکوزانوئید Eicosanoids حاصل از اسیدهای چرب امگا 3 اثرات ضد التهابی دارند.
2. سیر
سیر مدتهاست که یک پسر عموی قدرتمند به پیاز ، یکی از آن دسته از غذاهای مفید در کره زمین محسوب می شود. یک بسته بندی کامل از ویتامین ها و مواد معدنی است ، سیر همچنین حاوی یک ترکیب گوگرد قوی و مفید به نام آلیسین است که فقط در سیر تازه وجود دارد. دی سولفید دیالیل موجود در سیر ، اثر سیتوکینهای التهابی را محدود می کند ، و این باعث می شود تا هر زمان که بخواهید در وعده های غذایی خود یک غذای ضد التهابی قرار دهید.
3. سبزیجات برگ سبز
اسفناج و کلم فقط پایه و اساس یک سالاد عالی نیستند، آنها همچنین قهرمانان سلامت مفاصل نیز هستند. سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی که باعث تقویت سلامت کلی می شوند ، می توانند به شما در دریافت ویتامین هایی که بدن برای حفظ مفاصل شما نیاز دارند ، کمک کنند.
"اگر به دنبال بهترین راه برای حمایت از مفاصل خود هستید - سبزی بخورید. می گوید لوئیزا سزااکس ، پزشک تغذیه می گوید: "سبزیجات برگ سبز تیره مانند کلم و اسفناج حاوی ویتامین های A ، C و K هستند که باعث کاهش التهاب و ایجاد مفاصل سالم می شوند. آنها همچنین منبع عالی کلسیم برای تقویت استخوان ها و به طور کلی مفید برای سلامت شما هستند. "
4. مکمل های گلوکوزامین و کندرویتین با کیفیت بالا
ماده ای که به طور طبیعی در غضروف وجود دارد ، مطالعات نشان داده گلوکوزامین به شکل مکمل برای تقویت و سلامت مفاصل موثر است. به طور معمول با کندرویتین ، یکی دیگر از اجزای طبیعی غضروف، این دو ترکیب باهم به صورت هم افزایی برای ارتقاء سلامت مفصل کار میکنند و به کند شدن تجزیه غضروف کمک میکنند و با کمک این مکمل ها غضروف بین مفاصل بسیار دیرتر از حالت عادی تحلیل میروند. به خاطر داشته باشید که همه گلوکوزامین و کندرویتین ها از کیفیت یکسانی برخوردار نیستند. در هنگام انتخاب یک مکمل گلوکوزامین و کندرویتین ، حتما تحقیقات خود را انجام داده و برندی را پیدا کنید که دارای کیفیت بالایی باشد و از تحقیقات پشتیبان آن باشد ، بنابراین می دانید که کار می کند.
5. ماهی
وقتی صحبت از سلامتی مفاصل می شود ، خوردن ماهی بسیار مفید است اما همه ماهی ها به طور یکسان عمل نمیکنند. در این حالت شما باید ماهیهای آب سرد و ماهی2های چرب را در وعده های غذایی خود بگنجانید، مانند سالمون، ساردین و قزل آلا. این ماهی ها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند و خاصیت ضد التهابی دارند که آنها را به یک گزینه عالی در هر رژیم غذایی تبدیل می کند.
یک نکته احتیاطی: بسیاری از ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 از نظر جیوه نیز سرشار هستند. کارشناسان می گویند ، ساردین ، ماهی قزل آلا در میان ماهیهای چرب جیوه کمتری دارند.
ملودی بارون ، پزشک متخصص تغذیه ای می گوید: "چربی های سالم مانند روغن ماهی می توانند در حمایت از مفاصل کمک کنند." وی گفت: "بدن ما فرآیندی را انجام می دهد که با تولید پروستاگلاندینها در میزان التهاب تاثیرگذار میشود. پروستاگلاندین ها بطور خاص از انواع چربی هایی که مصرف می کنیم ساخته می شوند. اگر رژیم غذایی حاوی چربی های ضعیف بخوریم ، پروستاگلاندین ها را افزایش می دهد که التهاب را افزایش می دهد. وقتی رژیم غذایی از چربیهای طبیعی سالم را مصرف می کنیم ، بدن ما تعادل مناسب پروستاگلاندین ها را تولید می کند.
6. انواع توت ها
این میوه های شیرین را فقط به عنوان دسر نخورید! انواع توت ها میوه های سرشار از مواد مغذی هستند. پر از آنتی اکسیدانها. توت ها مانند زغال اخته ، تمشک و توت فرنگی با التهاب مبارزه می کنند و به حفظ سطح قند خون کمک می کنند. انواع توت ها همچنین منبع خوبی از ویتامین C به حساب میآیند.
خانم دکتر کیتلین سلف ، متخصص تغذیه می گوید: "ویتامین C یک ویتامین اساسی است که در تولید کلاژن در بدن مورد استفاده قرار می گیرد. کلاژن یکی از ترکیباتی است که به حفظ کشش و خاصیت الاستیکی پوست کمک می کند و همان نوع خدمت را به مفاصل نیز می کند. برای کمک به شما می توانید از پودر کلاژن نیز استفاده کنید ، اما اطمینان از دریافت کافی ویتامین C فواید دیگری دارد. نه تنها به پیشرفت تولید کلاژن قوی کمک می کند ، بلکه اثرات ضد التهابی زیادی در بدن نیز دارد. در نتیجه ، می تواند به کاهش التهاب مفاصل کمک کند و از تولید کلاژن سالم حمایت کند. "
خط آخر
پیام مهم و قابل توجه برای توجه شما این است که این غذاهای سالم و مکمل ها می توانند سرآغاز مسیر سلامت مفاصل باشند و اگر دنبال نتیجه بهتری هستید، تغذیه سالم در کنار ورزش های مفید را داشته باشید.