طرز تهیه سالاد سیب زمینی ساده و خوشمزه
سالاد سیب زمینی های یکی از محبوب ترین سالادها در سراسر جهان است و به همین دلیل انواع بسیار متنوعی از آن وجود دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سیب زمینی در ادامه با ما همراه باشید.
سالاد سیب زمینی یکی از سالادهای فوری و بسیار خوشمزه ایرانی است که میتوانید از آن به عنوان یک غذای سبک برای شام یا ناهار استفاده کنید. این سالاد خوشمزه شباهتهای زیادی به سالاد الویه دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر سالاد سیب زمینی تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقداری کمتر یا بیشتری سالاد تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر |
سیب زمینی |
۳ عدد |
خیار شور |
۶ عدد متوسط |
ذرت پخته یا کنسروی |
۱ پیمانه |
پیاز |
۱ عدد |
پیازچه |
۳ ساقه |
مواد لازم برای سس سالاد |
ماست چکیده |
⅔ لیوان |
سس مایونز |
۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش |
۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه سالاد سیب زمینی مجلسی ابتدا سس را آماده می کنیم تا طعم مواد سس کاملا تلفیق شوند. برای این منظور ماست را به همراه سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در صورتی که تمایل داشته باشیم سالاد کالری کمتری داشته باشد و سالم تر باشد می توانیم به جای ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز نیز از ماست استفاده کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پس از اینکه سس آماده شد، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. در ادامه سیب زمینی ها را می شوییم و به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزند. پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، پوست شان را جدا کرده و آنها را به صورت حبه ای خرد می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خیارشور را به همراه پیاز و پیازچه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه ذرت پخته شده و سیب زمینی ها داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم کمی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه سس به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس به مواد درون کاسه اضافه می کنیم. حالا به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. در نهایت سالاد را تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.