آموزش تهیه تارت کوکی بروانی به روش اروپایی
تارت ها در سایزهای مختلف تهیه میشوند و معمولا از ترکیب کرم کاسترد و میوهجات هستند. تارت ریشه فرانسوی دارد و به عنوان یک دسر جذاب از قرن پانزدهم در اروپا رایج شد. تارتها انواع مختلفی دارند که امروز میخواهیم با یکی از لذیذ ترین دستورها آشنا شویم.
پیش از اینکه آموزش این تارت هیجانانگیز را شروع کنیم بهتر است کمی درباره تاریخچه این شیرینی بدانیم. تارت نوعی از شیرینی است که از ترکیب یک پایه کراست و مواد داخل آن تشکیل میشود.
تارت ها در سایزهای مختلف تهیه میشوند و معمولا از ترکیب کرم کاسترد و میوهجات هستند. تارت ریشه فرانسوی دارد و به عنوان یک دسر جذاب از قرن پانزدهم در اروپا رایج شد. تارتها انواع مختلفی دارند که امروز میخواهیم با یکی از لذیذ ترین دستورها آشنا شویم.
تارت کوکی بروانی
مواد لازم برای کراست
-
آرد قنادی : 125 گرم
-
کره به دمای محیط رسیده :100 گرم
-
پنیر خامهای به دمای محیط رسیده : 100 گرم
-
وانیل پودری : 2/1 قاشق چای خوری
-
نمک : اندکی
توجه داشته باشید منظور از به دمای محیط رسیده این است که مواد یک ساعت قبل از یخچال خارج شوند. برای مثال کره به دمای محیط رسیده کره ای است که باید نرم شده باشد اما آب نشده باشد.
طرز تهیه خمیر تارت :
در ابتدا کره و پنیر خامهای را به کمک همزن مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یک دست شوند.در ادامه ترکیب آرد و نمک و وانیل را به مواد اضافه میکنیم تا خمیر منسجم داشته باشیم. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر برای یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
بعد از یک ساعت استراحت کف سطح مورد نظر را مقداری آرد پاشی میکنیم و خمیر را باز میکنیم توجه داشته باشید خمیر را خیلی نازک نکنید حدودا 3میلی متر کافی است.خمیر را داخل ظرف تارت پهن میکنیم و کف ظرف را به کمک چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم و مجدد ظرف را داخل یخچال میگذاریم تا خمیر خنک شود و در این فاصله لایه بروانی تارت را آماده میکنیم.
مواد لازم لایه بروانی :
-
آرد قنادی : 3/1 پیمانه
-
پدر کاکائو : 4/1 پیمانه
-
پکینگ سودا : 8/1 قاشق چای خوری
-
نمک : 8/1 قاشق چای خوری
-
کره ذوب شده خنک شده : 4/1 پیمانه
-
شکر دانه ریز : 4/1 پیمانه
-
شکر قهوه ایی : 4/1 پیمانه
-
تخم مرغ بزرگ : 1 عدد
-
وانیل پودری : 2/1 قاشق چای خوری
کره ذوب شده و شکرها مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شوند و تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم تا کاملا ترکیب یکنواختی داشته باشیم سپس مواد خشک (آرد+پودر کاکائو+بکینگ سودا+نمک)را الک کرده و به مواد تر اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.
حال کراست تارت را از یخچال خارج میکنیم و ترکیب بروانی را داخل کراست تارت میریزیم و کاملا پخش میکنیم. و دوباره تارت را داخل یخچال میگذاریم تا لایه آخر را آماده کنیم.
توجه داشته باشید در این مرحله سرعت عمل داشته باشید.
مواد لازم لایه کوکی :
-
کره به دمای محیط رسیده : 2/1 پیمانه
-
شکر دانه ریز : 2/1 پیمانه
-
تخم مرغ بزرگ : 1 عدد
-
آرد قنادی : 1 و 2/1 پیمانه
-
پکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
-
وانیل شکری : 1 قاشق چای خوری
-
نمک : 4/1 قاشق چای خوری
کره نرم شده را همراه شکر با همزن مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شوند سپس تخم مرغ و وانیل را به ترکیب اضافه میکنیم و مجدد برای چند دقیقه مخلوط میکنیم در ادامه ترکیب بکینگ پودر و آرد الک شده را اضافه میکنیم تا زمانی که مواد به خمیر چسبناکی تبدیل شود.
مرحله آخر
تارت را از یخچال خارج کرده و 4/1 پیمانه نوتلا یا شکلات صبحانه رقیق شده ( 10 ثانیه در ماکروویو) را روی سطح بروانی میریزیم . سپس از خمیر کوکی مقدار کوچکی برمیداریم و روی لایه بروانی با فاصله میچینیم و تارت را برای 15 دقیقه مجدد داخل یخچال استراحت میدهیم و سپس برای 35 دقیقه داخل فر گرم شده در دمای 180 درجه میگذاریم.تا زمانی که رنگ کوکی ها روی تارت قهوه ایی طلایی روشن شوند و پف کند . بعد از خروج از فر اجازه دهید کاملا خنک شود و برش دهید و سرو کنید.این تارت در ظرف در بسته داخل یخچال برای 5 روز قابل نگه داری است.
نوش جان