طرز تهیه چاودِر مرغ و سیب زمینی؛ متفاوت و سالم
چاودر نوعی غذا مابین خورش سوپ است که میتوان آن را با انواع سبزیجات یا گوشتها درست کرد. در ادامه روش تهیه چاودِر مرغ و سیب زمینی را آموزش داده ایم.
اگر از غذاهای معمول و تکراری خسته شدهاید، این بار میتوانید چاودر (chowder) را امتحان کنید. این غذا شبیه سوپ یا خورشی است که اغلب با خامه یا شیر تهیه میشود و انواع مختلف از دریایی گرفته تا سبزیجات را در برمیگیرد. طرز تهیه چاودر مرغ و سیب زمینی را در ادامه بخوانید و به راحتی در مدت زمان کوتاهی آن را در منزل درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراک چاودر مرغ و سیب زمینی
- بیکن (خردشده) چهار ورقه
- کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری
- ترهفرنگی خرد شده (بخشهای سفید و سبز روشن) یک عدد
- سیر (خرد شده) دو حبه
- دانه رازیانه یک قاشق چایخوری
- آرد دو قاشق غذاخوری
- شیر پرچرب دو فنجان
- عصاره مرغ چهار فنجان
- سیبزمینی (خردشده) یک عدد
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- مرغ (پخته و خردشده) دو فنجان
- ذرت یک فنجان
بیشتر بخوانید:
بهترین دستور تهیه ته چین مجلسی همراه با فوت کوزه گری
طرز تهیه خوراک چاودر مرغ و سیب زمینی
بیکن را در ماهیتابهای بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شود (حدود ۷ تا ۸ دقیقه کافی است).
بیکنهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
کره را آب کرده و ترهفرنگی و سیر را سرخ کنید و بعد از آنکه کمی نرم شد رازیانه را اضافه کنید و مجدد مدتی هم بزنید.
آرد را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. به آرامی شیر، عصاره مرغ و سیبزمینی را اضافه کنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
در این مرحله شعله را کم کنید و تا زمانی که سیبزمینیها نرم شوند هم بزنید (حدودا ۱۴ تا ۱۵ دقیقه کافی است).
تکههای مرغ ذرت را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
بعد از آنکه مرغ به خوبی پخت خوراک چاودر شما آماده است در این مرحله آن را در ظرف دلخواه بریزید و قبل از سرو کردن تکههای بیکن ترد را روی آن بریزید.