طرز تهیه مارمالاد پرتغال
حالا که فصل زمستان است و فراوانی میوه پرتقال، مب توانید از پرتقال در تهیه انوع کیک و مربا و دسر استفاده کنید، در این مطلب طرز تهیه مارمالاد پرتقال را آموزش می دهیم:
مواد لازم
پرتقال4عدد(840 گرم)
شکریک و نیم پیمانه (225 گرم)
ورق ژلاتین2 عدد
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی پرتقال
طرز تهیه
1.پرتقال را پوست بگیرید؛ پره های پرتقال را پوست بگیرید و مغز آن را جدا کنید، سپس به صورت پوره درآورید؛
2. پوره را در قابلمه ای مناسب بریزید و شکر را روی آن ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا پخته و غلیظ شود؛
3. ورق ژلاتین را به مدت دو دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید، سپس از آب بیرون آورید و به مارمالاد اضافه کنید. یکی دو مرتبه هم بزنید و پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید؛ در شیشه استرلیزه دردار بریزید و نگه داری کنید.
نکته
بهترین روش برای نگه داری مربا این است که مربا همان طور که داغ است درون شیشه ریخته شود، در شیشه را ببندید، سپس شیشه را وارونه کنید تا هوای داخل مربا کاملا خارج شود. در شیشه را باز کنید و بگذارید مربا کاملا سرد شود.
منبع: ساناز سانیا