طرز تهیه ترشی پرتقال
در فصل زمستان که مرکبات فراوان و نسبتا ارزان است، علاوه بر میوه و آبمیوه می توانید مربا و ترشی و شیرینی هایی از مرکبات به خصوص پرتقال تهیه کنید.در این مطلب طرز تهیه ترشی پرتقال را آموزش می دهیم:
پرتقال مؤثر در درمان چاقی، نرم کننده گلو، آرام بخش، کاهش دهنده کلسترول و درد مفاصل، درمان بیماریهای عفونی، آبله، سرخک، جوش های صورت، تقویت دندان ها، زیبایی پوست و مو، خواب آور و آرام کننده قلب، رشد و نمو استخوان ها، پیش گیری از آب مروارید، رفع کک و مک و مفید برای بیماران دیابتی است.
مواد لازم
پرتقال5 عدد (1کیلوگرم)
سرکه سیب2پیمانه(320 میلیلیتر)
چوب دارچین2تکه
پوست پرتقال یا لیموترش (رنده شده)1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال3پیمانه (480 میلی لیتر)
شکر2 قاشق سوپخوری(26 گرم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پرتقال
طرز تهیه
1.پوست پرتقالها را گرفته و گوشت پرتقال را داخل شیشه مخصوص ترشی بچینید.
2.در قابلمهای مناسب سرکه، چوب دارچین،رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و شکر را بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به مدت یک دقیقه بجوشد و ذرات شکر حل شود.
3.پس از سرد شدن، داخل شیشه مخصوص ترشی حاوی گوشت پرتقال بریزید. توجه داشته باشید که محلول سرکه روی مواد را کاملاً بپوشاند. درِ ظرف را محکم ببندید. بعد از یک روز آماده مصرف است و میتوانید چهار تا شش ماه در یخچال نگهداری کنید.