پوست پسته تازه:1 کیلو
شکر:1 کیلو
هل یا وانیل:به قدر لازم
آبلیمو:نصف استکان
گلاب:در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته:1 فنجان
طرز تهیه مربای پوست پسته
ابتدا باید تلخی پوست پسته را بگیرید و برای این کار پوست پسته را پس از شستن 4 بار در آب جوش می ریزیم و هر بار به مدت 20 دقیقه میجوشانیم تا کاملا تلخی آن گرفته شود و رنگ آب شفاف شود.
در مرحله آخر آن را بعد از آبکش کردن در آب سرد میگذاریم تا به مدت 1 ساعت در آب سرد بماند.
شکر را با 3 لیوان آب مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در آب حل شود.
وقتی آب به جوش آمد گلاب را اضافه میکنیم تا شهد شکر کمی غلیظ شود.
سپس از رو ی حرارت بر میداریم تا خنک شود .
پسته ها را هم بعد از یک ساعت از صافی رد میکنیم و داخل شهد سرد شده میریزیم.
مجددا شهد و پسته مخلوط شده را به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مربای پوست پسته جا بیفتتد.
در مرحله آخر خلال پسته و آبلیمو را هم اضافه میکنیم و بعد از 3 تا 4 جوش ظرف را از روی حرارت بر میداریم تا مربا خنک شود.
بعد در ظرف یا شیشه های تمیز مییزیم.
نکات تکمیلی در مورد مربای پوست پسته
مربای پوست پسته جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
مربای پوست پسته را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .