بهترین دستور تهیه تیرامیسو انار؛ لذیذترین دسر یلدایی
برای تهیه تیرامیسو روشهای مختلفی وجود دارد، در ادامه برای آموزش طرز تهیه تیرامیسو انار با کیک ساده با بخارمگ همراه باشید
تیرامیسو در زبان ایتالیایی به معنی "مرا بلند کن" یا "روحیه ام بده" یک دسر ایتالیایی با طعم قهوه است. مواد تشکیل دهنده آن یک نوع بیسکوئیت یا کیک مخصوص و کرمی تهیه شده از خامه و پنیر ماسکارپونه است، در نوع اصلی و اولیه تیرامیسو تنها طعم دهنده قهوه میباشد. اما به تدریج تیرامیسو با انواع میوهها مانند توت فرنگی، موز، هلو، انار به جای قهوه در ان استفاده شد و همچنین به جای شکل اصلی ان که گرد بود، تیرامیسو لیوانی و مستطیلی هم تهیه شدند. این دسر محبوب را می توانید به مناسبت شب یلدا با انار تهیه کنید، در ادامه دستور تیرامیسو انار را در بخارمگ بخوانید.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو انار
- شکر پودر شده: یک فنجان
- تخم مرغ بزرگ زرده سفیده جدا شده: 6 عدد
- شکر: 1 فنجان
- کره بدون نمک، ذوب شده ، خنک شده: 1/4 فنجان
- وانیل مایع:1 قاشق چایخوری
- آرد: 1 فنجان
- بیکینگ پودر: 1/5 قاشق چایخوری
- نمک: 1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای فیلینگ (آستر)
- پنیر ماسکارپونه ، نرم شده: 200 گرم
- شکر: 1/4 فنجان
- خامه قنادی: 2 فنجان
- آب انار: 1/4 و 1 فنجان
- دانه انار: 1/3 فنجان
- برگهای نعناع تازه
نکته: در دستور اصلی چیز کیک انار پیشنهاد شده است به جای آب انار از نوشیدنی انار حاوی الکل( لیکور انار) استفاده شود.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه باسلوق شب یلدا به روش کاملا بازاری
روشهای ساده و شیک برای سِرو هندوانه+ تصاویر
پیشینه اصلی شب یلدا چیست؟
طرز تهیه تیرامیسو انار
مرحله 1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب پخت 38*25*2.5 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذار
مرحله دو- روی یک سینی پودر قند را الک کرده و کنار بگذارید.
مرحله 3- سفیده تخم مرغ را درون کاسه ریخته. با سرعت بالا بزنید تا کف شود. زدن را ادامه دهید ، 1/4 فنجان شکر را به تدریج اضافه کنید ، تا قله های براق و سفت ایجاد شود. کنار بگذار
مرحله 4- زرده تخم مرغ ، 3/4 پیمانه شکر ، کره ذوب شده و وانیل را در یک ظرف دیگر ترکیب کنید. با سرعت متوسط بزنید تا خوب مخلوط شود. آرد ، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. با سرعت کم بزنید تا خوب مخلوط شود. مخلوط سفید تخم مرغ زده شده را به آرامی مخلوط کنید. مخلوط را در قالب آماده شده بریزید.
مرحله 5- 10-12 دقیقه بپزید یا تا زمانی که کمی خود را بگیرد. بلافاصله کیک را از لبه های قالب شل کنید. بر روی سطح صاف قرار داده و کاغذ روغنی اطرافش را جدا کنید.
مرحله 6- پنیر ماسکارپونه و 1/4 فنجان شکر را در یک کاسه ترکیب کنید. با سرعت متوسط بزنید تا کاملا مخلوط و کرمی شکل شود.
مرحله 7- خامه را با سرعت زیاد بزنید. خامه زده شده و 1/4 فنجان آب انار را به آرامی در مخلوط ماسکارپونه هم بزنید.
مرحله 8- کیک خنک شده را به صورت ورقه ای به 3 قطعه برش دهید. 1 تکه کیک را روی سینی سرو قرار دهید. روی تکه کیک را با 1/2 فنجان آب انار خیس کنید. حدود 1 فنجان پر از خامه بدست آمده را روی این لایه بمالید و روی آن را با تکه کیک دوم بپوشانید. با ریختن 1/2 فنجان آب یا لیکور انار روی کیک را تکرار کنید. روی آن را با 1 فنجان پر خامه پنیر آماده شده و تکه کیک سوم بریزید. 1/2 فنجان آب انار باقیمانده را روی کیک بریزید.
مرحله 9- فیلینگ باقی مانده را روی سطح و کناره های کیک پخش کنید. کیک روکش دار حداقل 3 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
مرحله 10- قبل از سرو ، روی کیک را با دانه های انار و برگ نعنا تزئین کنید.