طرز تهیه فاصولیه غذایی ترکیه‌ای عراقی

طرز تهیه فاصولیه غذایی ترکیه‌ای عراقی

در این مطلب دستور تهیه فاصولیه غذایی ترکیه ای که باب طبع مردم خاورمیانه است آموزش داده شده است.

فاصولیه، یک غذای ترکیه و عراقی می باشد که طعم متفاوت و خاصی دارد. اگر شما نیز به دنبال ایجاد تنوع در غذاهای روزانه خود هستید و مخصوصاً می‌ خواهید که انواع غذاهای بین المللی و سایر کشورها را نیز امتحان کنید، این غذای ترکیه ای خوشمزه و خوش طعم را به شما پیشنهاد می ‌دهیم. البته این غذای ترکیه ای، طعم تندی دارد. از این رو با توجه به ذائقه غذایی و سلیقه خود می ‌توانید میزان تندی آن را تغییر دهید.
مواد اصلی این نوع خورش فاصولیه ترکیه ای، گوشت و لوبیا سفید است. البته شباهت زیادی با خورش لوبیا ما دارد که تفاوت آن وجود گوشت در این خورش است. با استفاده از گوشت و سایر موادی را که ذکر کردیم، می توانید یک خورش خوشمزه و جدید طبخ نمایید و آن را به همراه پلو و یا همراه نان سرو نمایید.
 

مواد لازم برای تهیه فاصولیه

  • گوشت: ۲۰۰ گرم
  • لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • آب: ۳ لیوان
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • آویشن: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

 

مراحل تهیه فاصولیه

  1. ابتدا گوشت خرد شده را با کمی روغن در قابلمه تفت دهید.
  2. پیاز را نگینی خرد کنید و به گوشت ها اضافه کنید.
  3. گوجه ها را نیز رنده کنید و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  4. آب و لوبیا سفید را نیز به مواد اضافه و بگذارید مواد به خوبی بپزند.
  5. یک ربع آخر طبخ، ادویه ها و لیمو عمانی را به مواد اضافه کنید.

 


منبع: غذالند

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

تازه‌ترین‌ها