طرز تهیه فاصولیه غذایی ترکیهای عراقی
در این مطلب دستور تهیه فاصولیه غذایی ترکیه ای که باب طبع مردم خاورمیانه است آموزش داده شده است.
فاصولیه، یک غذای ترکیه و عراقی می باشد که طعم متفاوت و خاصی دارد. اگر شما نیز به دنبال ایجاد تنوع در غذاهای روزانه خود هستید و مخصوصاً می خواهید که انواع غذاهای بین المللی و سایر کشورها را نیز امتحان کنید، این غذای ترکیه ای خوشمزه و خوش طعم را به شما پیشنهاد می دهیم. البته این غذای ترکیه ای، طعم تندی دارد. از این رو با توجه به ذائقه غذایی و سلیقه خود می توانید میزان تندی آن را تغییر دهید.
مواد اصلی این نوع خورش فاصولیه ترکیه ای، گوشت و لوبیا سفید است. البته شباهت زیادی با خورش لوبیا ما دارد که تفاوت آن وجود گوشت در این خورش است. با استفاده از گوشت و سایر موادی را که ذکر کردیم، می توانید یک خورش خوشمزه و جدید طبخ نمایید و آن را به همراه پلو و یا همراه نان سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه فاصولیه
- گوشت: ۲۰۰ گرم
- لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- روغن مایع: به مقدار لازم
- آب: ۳ لیوان
- لیمو عمانی: ۳ عدد
- آویشن: ۱ قاشق چایخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل تهیه فاصولیه
- ابتدا گوشت خرد شده را با کمی روغن در قابلمه تفت دهید.
- پیاز را نگینی خرد کنید و به گوشت ها اضافه کنید.
- گوجه ها را نیز رنده کنید و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- آب و لوبیا سفید را نیز به مواد اضافه و بگذارید مواد به خوبی بپزند.
- یک ربع آخر طبخ، ادویه ها و لیمو عمانی را به مواد اضافه کنید.