رول دارچینی فوری همراه با روکش پنیری؛ خوش عطر و طعم به سبک سوئدی
در این گزارش تهیه رول دارچینی با روکش پنیرخامهای، در کمترین زمان ممکن را آموزش میدهیم،
وقتی دارچین، شکر و کره با هم مخلوط می شوند ، نتیجه چیزی است که بسیاری از مردم در سراسر جهان از آن لذت می برند. رول دارچین یک شیرینیای معمولاً در وعده صبحانه میل می شود اما ممکن است در هر ساعت از روز مصرف شود.
اولین رول دارچین در سوئد پخته شد و 4 اکتبر به عنوان روز ملی نان دارچین معروف است.رول دارچین در سوئد به اندازه آمریکا و شیرین و سنگین نیست. رول دارچین در سوئد به عنوان "kanelbulle" شناخته شده است. این کلمه به معنی نان دارچین است.
این دستور برای آماده کردن حدود 18 عدد رول دارچینی میباشد.
مدت زمان آماده کردن مواد: 20 دقیقه
مدت زمان پخت: 20 دقیقه
زمان لازم: 40 دقیقه
مواد لازم برای تهیه رول دارچین:
کره یک چهارم فنجان
خمیر:
2 فنجان آرد
2 قاشق غذاخوری شکر سفید
2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 قاشق چایخوری نمک
3 قاشق غذاخوری کره ، نرم
¾ فنجان شیر
1 تخم مرغ
مواد لازم جهت داخل خمیر
½ فنجان شکر سفید
½ فنجان شکر قهوه ای
1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
پوشش خامه پنیری:
1 فنجان قند شیرینی پزی (پودر شکر)
110 گرم پنیر خامه ای ، نرم شده
¼ فنجان کره ، نرم
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستورالعمل تهیه:
مرحله 1- فر را تا 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. به کف و دیواره فالب فلزی خود کره بمالید.
مرحله 2- آرد ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، پودر بیکینگ و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده را با استفاده از دستان خود مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را در یک کاسه دیگر ریخته و مخلوط کنید و سپس درون مخلوط آرد و کره بریزید و با یک قاشق لاستیکی هم بزنید تا یک خمیر نرم درست شود.سپس با دست کمی ورز دهید.
مرحله 3- روی یک سطح صاف مانند سینی یا میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن با وردنه صاف کنید(ضخامت حدود 0.6 سانتیمتر) سپس سطح خمیر را با 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده برس بزنید.
مرحله 4- 1/2 فنجان شکر سفید ، شکر قهوه ای ، و دارچین را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. 1/2 مخلوط بدست آمده شکر دارچین را در کف قالب آماده پخت بپاشید. شکر دارچین باقیمانده را روی خمیر کره ای بپاشید تا سطح آن یدست قهوهای شود. بعد خمیر را به شکل لوله ای بسته و در اندازه های حدود 5 سانت برش بزنید، سپس رول ها را کف قالب بچینید.
مرحله 5- 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
مرحله 6- شکر شیرینیپزی، پنیر خامه ای ، 1/4 لیوان کره نرم شده و عصاره وانیل را با هم در یک کاسه با همزن بزنید تا یکدست شود. پس از آماده شدن رولهای دارچین، سس بدست آمده را روی رول دارچین داغ بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
222.5 کالری؛ 2.7 گرم پروتئین؛ 31.6 گرم کربوهیدرات؛ کلسترول 36.7 میلی گرم؛ 262.1 میلی گرم سدیم.