برای داشتن عمری طولانی از این هفت ماده غذایی غافل نشوید
در تمام فرهنگها، زمانها و مکانها افسانههایی مربوط به رویای جاودانگی انسان وجود دارد، افسانههایی که در آنها فرد یا افرادی به جاودانگی دست مییابند، شاید عمر جاودانه فقط یک افسانه باشد، اما قطعا سبک زندگی و تغذیه تاثیر بسزایی د میزان عمر انسان دارد.
ممکن است احساس کنیم که در این روزهایی که به دلیل شویع ویروس کرونا بیشتر در خانه ماندهایم زمان متوقف شده است ، اما حقیقت این است که همه ما پیر می شویم. خبر خوب این است که با انتخاب غذاهایی که خطر ابتلا به بیماری مزمن را کاهش می دهد ، می توانید طول عمر خود را افزایش دهید. آماده زندگی طولانی و خوب هستید؟ در این گزارش به ترجمه بخارمگ، با 7 ماده غذایی که برای داشتن عمر طولانی باید به بشقاب روزانه خود اضافه کنید، آشنا شوید:
آجیل
آجیل سرشار از فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 است که براساس یک مطالعه در سال 2019 ، آجیل طول عمر را افزایش می دهد. با افزایش طول تلومر این کار را انجام میدهد(تلومرها "کلاه" هایی هستند که از انتهای DNA محافظت می کنند.)
با افزایش تعداد افرادی که به آجیل آلرژی دارند، آجیلها در سالهای اخیر مورد بیتوجهی عمومی قرار گرفتهاند. با این حال یک مطالعهی جدید نشان میدهد که مصرف آجیل نه تنها برای سلامت شما مفید است بلکه میتواند خطر مرگ زودرس را نیز کاهش دهد.
هویج
هویج حاوی کاروتنوئیدها ، یک آنتی اکسیدان قدرتمند است. تحقیقات نشان می دهد که کاروتنوئیدها می توانند با مبارزه با استرس از اکسیداتیو جلوگیری کرده و با به تأخیر انداختن کوتاه شدن تلومر( کوتاهتر شدن تلومرها باعث کاهش عمر و پیری میشود) ، طول عمر شما را بیشتر کنند. هویج را به صورت نوشیدنی اسموتی یا به سوپ خود اضافه کنید تا از این مزایا بهره مند شوید.
آووکادو
آووکادو که به دلیل بافت غنی و خامه ای آن شناخته شده است ، مطالعات نشان داده است که باعث داشتن سلامت در دوران پیری هستند. آنها فیبر ، آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم را ارائه می دهند که همگی باعث بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش التهاب می شوند. چربیهای موجود در آووکادو حتی فراهمی زیستی کاروتنوئیدها ( کاروتنوئیدها رنگدانههای زرد، قرمز، نارنجی در گیاهان، سبزیجات و میوهها هستند، آنتی اکسیدانهای مفیدی که میتوانند از شما در برابر بیماریها محافظت و سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کنند.) را در سایر غذاها افزایش می دهند.
گوجه فرنگی
براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی ، لیکوپن موجود در گوجه فرنگی باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ، عامل اصلی مرگ در جهان می شود. گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی منابع خوبی به همراه هندوانه و گریپ فروت صورتی هستند.
ماهی چرب
خوردن ماهی های چرب دو بار در هفته می تواند به شما در زندگی طولانی تر کمک کند: با داشتن مقدار بالای چربی های امگا 3 ، ماهی های چرب مانند سالمون با کاهش فشار خون و التهاب از قلب محافظت می کنند. این یک جایگزین عالی برای گوشت قرمز است که اثبات شده است باعث افزایش سرعت پیری می شود.
بذر کتان
براساس مطالعه ای سال 2018 از دانشگاه مانیتوبا ، وینپگ ، تخم کتان یکی دیگر از منابع عالی چربی و فیبر امگا 3 است که برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید هستند.. به علاوه ، چربی ها با محافظت از طول تلومر باعث افزایش طول عمر می شوند. دانه کتان را می توان به نانهای تهیه شده از جو دوسر یا به ماست اضافه کرد.
چای سبز
طول عمر خود را با مصرف چای سبز طولانی کنید. این نوشیدنی محبوب دارای مقادیر زیادی کاتچین است. (Catechins) متعلق به گروه پلی فنل ها و آکسی توسین ها است که یک فنل دارای خواص آنتی اکسیدانی است. که بیماری مزمن را در معرض خطر قرار می دهند. آن را گرم ، سرد یا در یک ظرف منحصر به فرد مانند سوپ چای سبز بنوشید.