طرز تهیه مرغ با سس سویا؛ مرغ تریاکی
سویا سس و عسل ترکیب بینظیری برای طعم دادن به گوشت و مرغ است و چه لذیذتر شود وقتی سیر و سرکه هم ترکیب شود. بسیاری این غذا را مرغ تریاکی مینامند.
مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ تریاکی :
سینه مرغ ۱ عدد
سیر ریز ساتوری شده ۱ حبه
پیاز رنده شده یک عدد ریز
سرکه ۲ تا ۳ ق غ
عسل ۱ ق غ سر صاف
سویا سس تیره ۲ تا ۳ ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
دانه کنجد یک قاشق برای تزئین
طرز تهیه جوجه تریاکی :
برای تهیه سس این مرغ:
ابتدا سیر، سرکه، عسل و سویا سس ، پیاز و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا سس غلیط شود.
حالا جوجه ها را داخل سس بریزید و خوب مخلوط نمایید.
ترکیب را ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد به خورد مرغ برود.
یک ساعت قبل از کباب کردن دو قاشق روغن میریزین تا مرغ هنگام کباب کردن نسوزد.
سویا سس به شدت شور است، پس حواستان باشد که چه مقدار نمک استفاده میکنید.
جوجه ها را کباب کنید و نوش جان نمایید.
بجای سینه از رال یا بال مرغ هم میتوانید استفاده کنید،
این غذا بدون نان وبرنج و همراه با سالاد یا سبزیجات نشاستهای بخار پز بسیار لذیذ و همچنین زیبا است. اما در صورت تمایل می توان با نان و برنج هم سرو کرد.
در صورت تمایل سس را بیشتر از میزان ذکر شده درست کنید، و در یک کاسه کوچک در کنار غذا سرو کنید.