کوفته مرغ با سُس مارینا؛ ظاهر و طعم هر دو جذاب
کوفته مرغ با اسپاگتی طعم سیرو روغن زیتون را خیلی خوب جذب میکند و طعم لذیذی دارد.
.
کوفته مرغ با سُس مارینارا
.
مواد لازم:
مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان (پنیر پارمیجانو) ۱/۴ پیمانه
پود سوخاری ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۱ حبه بزرگ یا دو حبه
آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازه یک قاشق غذاخوری یا جعفری خشک ۱ ق چ
تهیه قلقلی مرغ:
سینه مرغ را چرخ کنید، و با پودر سوخاری و تخم مرغ و ادویه ها و سیر رنده شده کمی ورز دهید، سپس مواد رو قلقلی کرده و داخل تابه با حرارت کم قرار دهید بعد از چند دقیقه جابجاشون کنید تا خوب برشته بشن بعد نوبت سس مارینا هست که به مواد اضافه کنید و اجازه بدین تا قُل بخورند.
مراحل تهیه سس مارینارا
۳ عددگوجه ی خرد شده را به همراه ۱ حبه سیر رنده شده، ۳ ق.غ روغن زیتون، ریحانتازه، اورگانو یا کمی آویشن، نمک وفلفل تفت دهید تا سس به قوام برسد.
بهتر است قبل از خرد کردن گوجه فرنگی پوست آن را بکَنید، برای ساده تر کنده شدن پوست گوجه فرنگی، چند دقیقه در آب کاملا جوش قرار دهید.
این کوفته طعم سیر رو خیلی جذاب به خودش میگیره و یک تجربه جالب رو براتون ایجاد میکنه .
این غذا را همراه پاستا یا با نان یا حتی کنار برنج سرو کنید.
در صورت تمایل به سرو به همراه ماکارونی (اسپاگتی) اسپاگتی جوشیده و پخته شده را در ظرف بریزید، کوفتهها رو روی آن قرار دهید و سس گوجه را هم اضافه کنید و در آخر جعفری تازه و پنیر پارمزان اضافه کنید.