کوفته مرغ را با این دستور تهیه کنید؛ غذایی متفاوت و جذاب
کوفته مرغ غذایی خوش رنگ و مزه است که ظاهر شیکی نیز دارد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه کوفته مرغ با سُس قارچ را امورش دهیم با بخارمگ همراه باشید.
کوفته مرغ غذایی به مراتب آسانتر از کوفته تبریزی است، در مدت زمان کمتری پخته میشود و همینطور بافت منسجمتری داشته و مشکل وار رفتن ندارد، این غذا به روشهای متفاوتی تهیه میشود، می توان کوفته مرغ را به رنگ سفید و با سُس بشامل درست کرد و یا مانند دستور زیر از رب گوجه فرنگی در ترکیب آن استفاده کرد تا قرمز رنگ شود.
مواد لازم و طرز تهیه کوفته مرغ و قارچ را بخوانید:
مواد لازم:
- سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
- جعفری خشک: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
- آرد نول: ۳ قاشق سوپخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پیاز :۲ عدد بزرگ
- آب لیموترش تازه: ۱ قاشق سوپخوری
- کره: ۳ قاشق سوپخوری
- روغن: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
- استاک مرغ: دو پیمانه
- جعفری تازه: مقداری برای تزیین
- نمک، فلفل پودر پیاز و ادویه مرغ: به میزان دلخواه
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید: فوت کوزه گری تهیه چند غذای ایرانی؛ از خورش قیمه تا تهچین
مراحل تهیه کوفته مرغ:
1- ابتدا مرغ را با چند عدد برگ بو، ۳ عدد حل درسته، ۱ عدد پیاز و مقداری برگ سیر تازه یا دو حبه سیر و کمی نمک و فلفل بپزید تا آبش کاملا کشیده شود. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
2- مرغ را در غذاساز کاملاً مولینکس کنید.
3- سپس مقداری نمک فلفل سیاه ادویه مرغ پودر پیاز و ۲ قاشق پیاز داغ روغن گرفته همراه جعفری خشک و آرد به مرغ اضافه و خوب ورز دهید تا یکدست شود.
4- تخم مرغ را افزوده و باز کمی ورز دهید تا کاملا به خورد مرغ برود و خمیر چسبندگی پیدا کند. این مخلوط را بین نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
6- در این فاصله قارچ خرد شده را با آب لیمو و کمی نمک مخلوط کرده و در تابهای حاوی مخلوط کره و روغن کاملا سرخ کنید تا آبش کشیده و رنگ طلایی شود.
7- قارچ را از روغن خارج کرده و در همان تابه رب را تفت دهید تا عطرش بلند شود بعد کنار بگذارید.
8- مرغ را از یخچال خارج کرده، گلوله هایی به اندازه نارنگی درست کنید و در تابه جاداری حاوی روغن از هر طرف کمی سرخ کنید سپس رب تفت داده شده و استاک مرغ را افزوده و وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید. زعفران و بقیه پیازداغ را افزوده و در تابه بگذارید تا کاملاً بپزد و جا بیفتد.
9- پس از پخت کامل کوفته ها آنها را در ظرف کشیده و با قارچ سرخ شده و جعفری تازه تزیین و همراه نان سرو کنید. negars_kitchen