خشک کردن گوجه فرنگی در مزارع ترکیه+ عکس
گوجه فرنگی خشک شده در آشپزی ایتالیایی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و کشور ترکیه از صادرکنندگان اصلی گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب است.
بخارمگ- در اصل گوجه فرنگی نخستین بار برای نگهداری و ماندگاری بیشتر، نمک زده و خشک شد. نمک زدن و تبخیر رطوبت موجود در گوجه فرنگی (مانند اکثر غذاها) به طور قابل توجهی روند تجزیه و فاسد شدنش را به تأخیر می اندازد. با خشک کردن گوجه فرنگی رسیده، از آن می توان به نوعی دیگر لذت برد و غذای ارزشمندی را در زمستان فراهم کرد که تولید محصولات تازه دشوار یا غیرممکن است. منشا واقعی گوجه فرنگی خشک شده نامشخص است. به نظر می رسد در ابتدا ایتالیایی ها گوجه های خود را در پشت بام های سرامیکی خود در آفتاب تابستان خشک می کردند.
اما اکنون ترکیه و پس از آن سوریه بزرگترین صادرکنندگان گوجه فرنگی خشک شده هستند. گوجه فرنگی خشک شده ترکیه به 60 کشور اروپایی و آمریکایی صادر می شود. اروپایی ها از گوجه فرنگی خشک شده برای صبحانه استفاده می کنند و در ایتالیا در پیتزا و سس ها استفاده می شود.
تصاویر از تهیه گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب در مزارع ترکیه را ببینید: