یک دسر هندی بدون نیاز به فر
نوعی کیک یا دسر بسیار ساده با هویج که مخصوص شهر مالابار کشور هند است و در ماه رمضان طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی به سادگی و بدون نیاز به فر تهیه می شود.
مواد لازم
هویج: با اندازه متوسط 3 ، حلقه حلقه کنید
تخم مرغ ، بزرگ : 3
آرد شیرینی پزی: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: 1 قاشق غذاخوری
قهوه: 1 قاشق غذاخوری
بادام زمینی یا گردو یا بادام: 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل
هویج ها را پوست گرفته و آنها را حلقه حلقه برش دهید. هویج ها را درون یک قابلمه با 1 فنجان آب بپزید. آب آن را تخلیه کرده و هویج پخته شده را زیر آب سرد بشویید.
درون مخلوط کن ، هویج پخته شده ، تخم مرغ ، آرد ، شکر و عصاره وانیل را هم زده تا پوره تا یک خمیر صاف دست آید.
کف و دیواره های یک قابلمه کوچک را روغن مالی کرده و آن را روی حرارت کم قرار دهید.
مخلوط هویج-تخم مرغ پوره شده را درون تابه بریزید.
آجیل های مورد نظر خود را به طور مساوی پخش کرده و روی مخلوط قرار دهید.
در ماهیتابه را بگذارید و برای مدت چند دقیقه روی حرارت بسیار کم بپزید.
یک چنگال را در قسمت وسط دسر در حال پخت وارد کنید، اگر چنگال تمیز بیرون بیاید یعنی آماده برگرداندن است.
حتماً روی حرارت بسیار کم بپزید ، در غیر اینصورت قسمت زیرین میسوزد.
درب قابلمه را بردارید ، قابلمه را با یک بشقاب بپوشانید و بشقاب را روی آن بچرخانید و به این روش دسر را برگردانید تا طرف دیگرش هم برشته شود.
پس از چند دقیقه که هر دو طرف دسر طلایی شد، آن را روی بشقاب گذاشته و پس از خنک شدن برش بزنید.