طرز تهیه گوجهفرنگی خشکشده طعمدار / فواید شگفتانگیز گوجه خشک
گوجه فرنگی خشک شده دارای خاصیت اشتهاآوری است. همچنین با مصرف آن خستگی از بین خواهد رفت. در این مطلب طرز تهیه گوجهفرنگی خشکشده آموزش داده شده است.
به گزارش بخارمگ به نقل از خراسان، امروز قصد داریم طرز تهیه گوجههای خشک شده طعمدار را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم
- گوجهفرنگی نیمه سفت و گوشتی یک و نیم کیلوگرم
- پودر سبزی معطر (مخلوطی از آویشن، ریحان و...) یک قاشق غذاخوری
- نمک درشت به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه گوجه فرنگی خشک
۱- گوجه فرنگیها را از طول نصف کنید.
۲- دانههای گوجه فرنگی را با چاقو خالی کنید. این کار سلیقهای است. اگر دوست ندارید دانهها را با چاقو خارج کنید، گوجههای نیم شده را کمی فشار دهید تا آب کنار دانهها بچکد.
۳- کف سینی فر را روغن بمالید یا با فویل آلومینیومی بپوشانید. گوجه فرنگیها را روی سینی بچینید به طوری که قسمت برش خورده رو به بالا باشد.
۴- ابتدا مقداری نمک و سپس سبزیهای معطر را روی گوجهها بپاشید. فر را روی کمترین درجه ممکن قرار دهید.
۵- سینی را به مدت ۴ تا ۵ ساعت یا کمتر داخل فر بگذارید. با حرارت بسیار ملایم فر، آب گوجه فرنگیها کشیده و خشک میشود.
نکاتی برای تهیه بهتر گوجه خشک
۱- اگر گوجه فرنگیها درشت باشد، زمان بیشتری میبرد.
۲- گوجه فرنگیهای خشک شده زمانی آماده است که وقتی آنها را در دست بگیرید و فشار دهید، آبی نداشته باشد، اما حالت لاستیکی و انعطاف پذیر خود را حفظ کند.
۳- گوجه فرنگیها را با چند حبه سیر و سبزی معطر خشک، داخل شیشه روغن زیتون بی بو بریزید. بعد از یک روز داخل یخچال قرار دهید و نگهداری کنید.
۴- میتوانید گوجه فرنگیها را با کمی آبلیموی تازه، فلفل و پودر آویشن مخلوط کنید و سپس داخل روغن زیتون بریزید.
فواید گوجه فرنگی خشک شده
گوجه فرنگی خشک شده دارای خاصیت اشتهاآوری است. همچنین با مصرف آن خستگی از بین خواهد رفت. گوجه فرنگی خشک شده تقویت کننده قلب و اعصاب، تسکیندهنده دردهای رماتیسمی و مفاصل و درمان کننده نقرس است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خشک شده در جلوگیری از حملات قلبی بسیار اثربخش است. همچنین لیکوپن میتواند هورمون سیری بیشتری را در بدن آزاد کند و به همین دلیل برای کسانی که قصد دارند رژیمهای سخت بگیرند و وزن کم کنند، پیشنهاد بسیار خوبی است.