خوشمزهای پاییزی؛ طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا
با فرا رسیدن فصل پاییز و کم کم نزدیک شدن به شب یلدا می توانید کیکی بسیار خوشمزه را با انار درست کرده و در این شب طولانی از خوردن آن لذت ببرید.
به گزارش بخارمگ، چند روز دیگر بلندترین شب سال یعنی شب یلدا خواهد رسید اگر میخواهید در این شب یک آشپزی متفاوت ارائه دهید حتماً این دستور را به دقت بخوانید.
مواد لازم برای کیک اسفنجی:
- تخم مرغ 6 عدد
- آرد 150 گرم
- شکر 150 گرم
- وانیل نصف ق چ
- بکینگ پودر یک ق چ
مواد لازم برای خامه فرم گرفته:
- یک لیوان خامه شانتی
- اسانس توت فرنگی چند قطره
- رنگ صورتی ژله ای دو قطره
- مواد لازم برای شهد:
- شکر یک پیمانه
- آب نصف پیمانه
- پوست پرتقال دو تکه
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف کند.
سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند .
سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد میریزیم.
مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170 درجه می پزیم.
طرز تهیه کیک انار خوشمزهیک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم.
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم.
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .