طرز تهیه نان لواش خانگی
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به وسواس کرونا دچار شده اید، نان را با این دستور پخت در منزل درست کنید:
پخت نان یکی از این تجربههای دلپذیر است که می توان در این روزهای کرونایی و قرنطینه در خانه انجام داد. علاوه بر آنکه به گفته کارشناسان بهداشت و تغذیه، نان یکی از خطرات آلودگی به ویروس کروناست، به دلیل دست های نانوا که با آن پول را جابجا می کند، و همچنین سطح میز نان که همه مشتری ها اغلب آن را لمس می کنند. گفته می شود در صورت خرید نان پس از به منزل رسیدن نان را دوباره روی حرارت اجاق قرار دهید. روش دیگر این است که خودتان دست به کار شوید و نان بپزید:
مواد لازم:
آرد: ۲ پیمانه تقریبا
آب: ۳/۴ پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. همه مواد خشک را اضافه میکنیم، وسط مواد خشک را گود میکنیم و روغن اضافه میکنیم، بعد آب ولرم را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر یک دست شود. خمیر باید نرم و لطیف باشد؛ اگر آرد زیاد باشه یا آب کم، خمیر سفت میشود و در نتیجه نانها خشک میشود. اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم به آن آرد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشد.
۲. حدود ۳۰ دقیقه روی آن یک پارچه نمدار میاندازیم تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. بعد از۳۰ دقیقه از خمیر گلولههای اندازه نارنگی برمیداریم و کنار میگذاریم.
۳. سطح کار را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلولهها را باز میکنیم. تا جایی که میتوانید خمیر را با وردنه نازک کنید.
۴. ماهیتابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر را بپزید؛ البته بدون روغن.
۵. ماهیتابه باید داغ شود و بعد حرارت را روی متوسط بگذارید. بعد از چند دقیقه میبینید که خمیر شروع به زدن حبابهای ریز و درشت میکند.
۶. وقتی یک طرف خمیر کمی قهوهای شد و خالهای قهوهای به خودش گرفت طرف دیگر خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نان هم بپزد.
۷. بلافاصله بعد از پخت و خنک شدن نانها، آنها را داخل جای نانی بگذارید تا خشک نشود.