طرز تهیه سه نوع شیرینی عید برای مبتدیها؛ آسان و سریع شیرینی عید بپزید
اگر در شیرینی پزی مبتدی هستید، در ادامه طرز تهیه سه نوع شیرینی عید را آموزش دادهایم که بسیار آسان و سریع هستند. دستور این شیرینیها توسط قنادِ "کافه نان توبن" ارائه شده است.
فرقى نمی كنه هوا گرم باشه یا سرد، یه بوهایی حسای عجیبی رو همیشه برات تداعی می كنن! درست مثل بوى شیرینى فروشى ها
بخاطر شرایط كرونایی، شاید از هرجایی نتونیم نان و شیرینی هایی كه هوسشون رو می كنیم، بخریم. اما جاهایی مثل كافه نان توبن میتونه برامون حس خوب قبل از كرونا رو زنده كنن !
شیرینی فسایی
مواد لازم
- پودر قند: ۱۶۰ گرم
- کره (به دمای محیط رسیده): ۱۵۰ گرم
- آرد شیرینی: ۳۵۰گرم
- پودر هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ : یک عدد
- کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی فسایی
پودر قند وکره را به مدت دو الی سه دقیقه با همزن برقی بزنید.
آرد وهل را اضافه کرده با دست ورز می دهیم تا خمیر یک دستی به دست آوریم.
بهتر است از چرخ گوشت رد کنیم تا خمیر منسجمی داشته باشیم.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی به اندازه نیم سانت باز میکنیم وقالب دلخواه زده ودر سینی فر چرب نشده میچینیم.
در نهایت روی شیرینی ها رو زرده تخم مرغ میمالیم با قلمو ورویش کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میپزیم.
بعد از سرد شدن از سینی جدا کرده و در ظرف دلخواه میچینیم.
2- شیرینی پفک گردویی
مواد لازم
- پودر قند: ۸۰ گرم
- زرده تخم مرغ : ۳ عدد
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- پودر هل: ۱/۲ قاشق چای خوری
- گردو خرد شده: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
طرز تهیه شیرینی پفک گردویی
زردههای تخم مرغ، وانیل وپودر قند را حدود ده الی دوازده دقیقه با همزن میزنیم تا سفید و کشدار شود.
پودر هل وگردو را اضافه کرده با لیسک آرام هم میزنیم.
مواد را داخل قیف یکبار مصرف ریخته ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختهایم با فاصلهی منظم قیف میزنیم. (خیلی نزدیک بهم نباشد)
روی شیرینیها را میتوانیم به دلخواه پودر پسته بزنیم ودر فر از قبل گرم شده به دمای۱۶۰ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه مسپزیم.
بعد از خنک شدن از سینی جدا میکنیم.
توجه: این شیرینی در مدت زمان کوتاهی میسوزد وتغیر رنگ میدهد. بهتر است بعد از گذشت چند دقیقه بالا سرش باشید وبه محض تغییر رنگ از فر خارج کنید.(چوندمای فرها متفاوت است)
شیرینی نخودچی
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی
- آرد نخودچی مرغوب: ۵۰۰ گرم
- روغن جامد (ترجیحا لادن طلایی) : 250 گرم
- پودر هل: یک قاشق چای خوری
- وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری
- پودر قند: 250 گرم
طرز تهیه شیرینی نخودچی
ابتدا دو قاشق غذا خوری آرد نخودچی برمیداریم به جایش دو قاشق آرد سفید اضافه میکنیم وسه بار الک میکنیم.
پودر قند،هل، روغن و وانیل را اضافه کرده ورز میدهیم. سپس خمیر را از چرخ گوشت رد کرده تا خمیر نرم ویکدستی داشته باشیم.
به مدت سه الی چهار ساعت در کیسه فریزر در یخچال استراحت میدهیم.
وبعد بین دو کیسه، خمیر را با وردنه باز میکنیم وقالب میزنیم. ومرتب در سینی فر که کاغذی انداختیم میچینیم ودر فرِ از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت بیست دقیقه میپزیم وبعد از خنک شدن جدا میکنیم. در صورت تمایل روی هر شیرینی قبل از پخت یک یا دو عدد خلال پسته میگذاریم.
خانم الهه حسینی بانوی کارآفرینی که کافه نان توبن واقع در خیابان پیامبر تهران را راه اندازی کرده است، برای جلوگیری از شیوع هرچه بیشتر کرونا در این روزهای پایانی سال، این چند دستور ساده شیرینی سنتی عید نوروز را تقدیم به خوانندگان محترم کردهاند، تا همه بتوانند با حداقل امکانات و تجربه در منزل اقدام به تهیه شیرینی عید کنند.