کتلت گل کلم؛ غذایی ارزان، ساده و مفید
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کتلت گل کلم را که غذایی بسیار کم هزینه، خوشمزه و همچنین مفید است را آموزش دهیم.
گل کلم ازجمله سبزیجات پرخاصیتی است که فواید بسیاری به بدن میرساند. اما در سبد غذای ایرانی آنطور که باید به آن اهمیت داده نشده است و به طور کلی در تهیه شور یا ترشی که آنچنان پرفایده نیستند و مضرات آنها بیشتر از فوایدشان است، استفاده میشود، در حالیکه می توان در تهیه غذا و سالاد از گل کلم استفاده کرد. این گیاه مغذی بهدلیل برخورداری از ترکیبات گیاهی منحصربهفرد، منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان میشود. گل کلم همچنین در تهیهی غذاهای متنوعی کاربرد دارد و در کاهش وزن نیز مؤثر است.
در ادامه قصد داریم روش تهیه نوعی کتلت گل کلم بسیار خوشمزه را آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کتلت گل کلم
-
گل کلم: 1 عدد کوچک
-
پیازچه: دو عدد نگینی شده
-
تخممرغ: دو عدد
-
سیر:۲ حبه
-
گشنیز و جعفری خشک: از هرکدام یک دوم قاشق غذاخوری
-
نمک، پاپریکا، فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
-
زیره سبز: یک قاشق مرباخوری
-
آرد: یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای تهیه دیپ نعناع:
این مواد را با هم مخلوط کنید و همراه کتلت صرف کنید
مراحل تهیه کتلت گلکلم:
مرحله اول- در ابتدا گل کلم را به تکههای کوچک برش داده و در مقداری آب جوش و نمک برای حدود ۱۰ دقیقه بپزید.
مرحله دوم- حالا گل کلم را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. گل کلم را در پارچه تمیز ریخته و آب اضافی آن را دور بریزید.
مرحله سه- تمام مواد اولیه را با هم در غذاساز بریزید و خوب مخلوط و یکدست کنید.
مرحله چهارم- در تابه روغن داغ کنید و کتلت ها را در آن بگذارید تا روی حرارت متوسط سرخ شوند این کتلت ها با انواع سس مانند کچاپ یا دیپ نعناع بسیار خوشمزه هستند.