روش تهیه ۳ بستنی با پایه قهوه
تا هوا سرد نشده بهتر است که یکی از این سه نوع بستنی قهوه را امتحان کنید.
معمولاً تابستان را همه به دلیل خوراکیهای خوشمزه بخصوص بستنی بیشتر دوست دارند.
این سه نوع بستنی به آسانی تهیه می شوند و شما می توانید از خوردن این خوشمزه کرم مانند، سرد و مملو از کافئین لذت ببرید.
کافی فراپه
کافی فراپه در واقع کلمه فرانسوی برای میلک شیک قهوه است. این نوع بستنی را در هر زمان در فصل گرما بخورید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- بستنی وانیلی ۳ اسکوپ
- یخ ۱ پیمانه
- قهوه سرد ۱ پیمانه
- شیر ½ پیمانه
- شربت ساده ۲ قاشق غذاخوری
- خامه زده شده
- پودر کاکائو
روش تهیه:
- بستنی، یخ، قهوه، شیر و شربت را در مخلوط کن خوب مخلوط کنید.
- مواد را در لیوان بریزید.
- خامه را روی آن بریزید و روی خامه را با پودر کاکائو تزئین کنید.
بستنی قهوه
هیچ چیز دلچسب تر از یک ظرف بزرگ بستنی قهوه در تابستان نیست.
مواد لازم:
- خامه چرب و غلیظ ۱ پیمانه
- شکر ۳/۱ پیمانه
- شیر ½ پیمانه
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- قهوه سرد ½ پیمانه
روش تهیه:
- خامه و شکر را خوب بزنید تا شکر کاملاً حل شود و خامه کمی پُف کند.
- شیر، وانیل و قهوه (بهتر است طعم کاکائو و یا کارامل داشته باشد) را به آن اضافه کنید.
- مواد را خوب مخلوط کنید.
- روی ظرف را با روکش پلاستیکی بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید.
- مواد را در بستنی ساز ریخته طبق دستور دستگاه عمل نمائید.
بستنی موکا
این بستنی در روزهای گرم بسیار دلچسب است.
مواد لازم:
- موکای سرد دم شده ۲ پیمانه
- شیر غلیظ شیرین ¼ پیمانه(شیر عسلی)
- تراشه ریز شکلات تلخ ۸ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
- ۱ قاشق غذاخوری از تراشه های شکلات را داخل هر یک از قالبها بریزید.
- شیر غلیظ و قهوه را مخلوط کنید و قالبها را با آن پر کنید.
- روی قالبها را با فویل بپوشانید و در هر قالب از روی فویل یک چوب بستنی قرار دهید.
- در فریزر بگذارید تا یخ بزند. برای جدا کردن بستنی از قالب، ابتدا آن را برای چند ثانیه در آب گرم قرار دهید.
- مراقب باشید قالبها زیاد در آب نماند.
تیرینک