طرز تهیه انواع بستنی خانگی برای کودکان؛ از بستنی انجیر تا زغالاخته
بستنی به دلیل طعم شیرین آن محبوبت خاصی دارد. بستنی دسری سرد و منجمد است که دارای افزودنی هایی مانند آجیل،میوه و شیر میباشد. طرز تهیه ۷ نوع بستنی خانگی برای کودکان را در ادامه بخوانید.
بستنی به دلیل طعم شیرین آن محبوبت خاصی دارد. بستنی دسری سرد و منجمد است که دارای افزودنی هایی مانند آجیل،میوه و شیر میباشد. طرز تهیه ۷ نوع بستنی خانگی برای کودکان را در ادامه بخوانید.
بستنی از افزودنیهایی مانند تثبیت کنندهها، طعم دهنده و امولسیون کنندهها دارا است. در بستنیهایی که در بازار و فروشگاه وجود دارد میزان چربی و قند تعیین نمیشود. بسیاری از پدر و مادرها برای اینکه فرزندشان بیش از حد از بستنی مصرف نکند محدودیتهایی را دارند.
شما میتوانید با دستورالعمل های زیر بستنی سالم را در خانه برای فرزندتان آماده کنید.
۱- بستنی شکلاتی و موزی
مواد مورد نیاز:
- ۴ عدد موز رسیده منجمد و پوره شده
- ۱ فنجان شیر نارگیل
- ۱/۴ فنجان پودر کاکائو
- ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
- ۲ قاشق غذاخوری انجیر و گردو خرده شد
طرز تهیه:
گردو،انجیر،موز،پودر کاکائو،شیرنارگیل و کره بادام زمینی را باهم مخلوط کنید تا زمانی که تمام مواد پوره شوند. مایع بستنی را درون قالب های بستنی ریخته و ۶تا۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شود. این بستنی را میتوانید با میوه دلخواهتان تزیین کنید.
۲- بستنی توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه بستنی توت فرنگی خانگی:
- ۱ فنجان توت فرنگی یخ زده (له شده)
- ۱ فنجان شیر کامل
- ½ فنجان توت فرنگی تازه (ریز خرد شده)
- ۲ موز یخ زده (له شده)
- ۲ قاشق غذاخوری میوه های خشک (خرد شده)
- مشتی برگ نعناع و توت فرنگی ، برای تزیین
- طرز تهیه:
توت فرنگی له شده،توت فرنگی له شده و شیر را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مخلوطی روان داشته باشد. مواد را داخل توت فرنگی ها ریخته و بهش آجیل اضافه کنید و بگذارید داخل فریز تا یخ بزند..
۳- بستنی آواکادو برای کودکان
مواد مورد نیاز:
- ۴۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل پرچرب (یک شب در یخچال)
- ۲ اسکوپ بستنی
- ۲ آووکادوی رسیده
- ۱ موز منجمدخرد شده
- شربت افرا ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آووکادو را درون مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که خمیری نرم و یکدست درست شود مخلوط کنید.
شیر نارگیل ، موز خرد شده ، شربت افرا ، و آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید تا مایعی نرم و خامه ای به وجود بیاید.
مخلوط را در قالب بریزید و یک شب درفریزر بگذارید.
روز بعد مقداری بستنی را داخل ظرف بریزید و ده تا ۱۵ دقیقه بیرون از فریز و در دمای اتاق قرار دهید.شما می توانید پسته و دانه کدو تنبل خرد شده را اضافه کنید تا بافت و طعم آن به دستور غذا اضافه شود. این بستنی نه تنها به دلیل رنگ آن بلکه برای چربی های خوب و کلسترول صفر نیز بی نظیر است.
۴- بستنی انبه
مواد مورد نیاز:
- ۲۰۰ گرم انبه تازه (له شده)
- ۲۰۰ میلی لیتر شیر کامل
- ۱۰۰ گرم تکه انبه (خرد شده)
- ۳۰ گرم بادام تست (خرد شده)
- ۳۰ گرم پسته (خرد شده)
- ۳ قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده
- ۲ موز یخ زده (خرد شده)
- ۲ قاشق غذاخوری عسل ارگانیک
- ۲-۳ برگ نعناع ، برای تزئین
طرز تهیه:
انبه له شده ، موز یخ زده ، شیر و عسل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط به یک خمیر صاف و بدون گوله تبدیل شود.
مواد را در یک ظرف ریخته و تکه های بادام ، پسته و انبه را اضافه کنید. خوب مخلوط کرده و مخلوط را به مدت هشت ساعت فریزر قرار دهید.
بعد از هشت ساعت بستنی را بیرون آورده و مقداری را در ظرف سرو منتقل کنید. با برگ نعنا تزئین کرده و سرو کنید.
۵- بستنی انجیری
مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی انجیری:
- ۱ فنجان انجیر
- ۱ فنجان شیر بادام
- ۱ قاشق غذاخوری انجیر خشک (خرد شده)
- ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
طرز تهیه:
انجیر و شیر بادام را در قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید. در حالی که گاه گاهی هم می زنید شش تا هفت دقیقه آن را بپزید. مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.
پس از خنک شدن مخلوط ، آن را با استفاده از یک غذاساز یا مخلوط کن در یک مایع نیمه غلیظ بدون توده مخلوط کنید. پودر جاجری و پودر دارچین را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مخلوط را در یک ظرف آلومینیومی بریزید و مخلوط را به مدت شش ساعت با درپوش پوشیده منجمد کنید. بعد از شش ساعت ، مخلوط را دوباره در یک خمیر نرم و لطیف مخلوط کنید.
مخلوط مخلوط شده را دوباره در ظرف آلومینیوم بریزید ، روی آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید و حدود ده ساعت یا تا زمانی که بستنی خودش را بگیرد ، منجمد کنید.
بعد از اتمام ، مقداری قاشق را در یک کاسه بریزید و بلافاصله سرو کنید.
می توانید آجیل خرد شده و میوه های فصلی را اضافه کنید تا ارزش غذایی دستور غذا را افزایش دهد.
۶- بستنی ذغالاخته
- 1/1 فنجان زغال اخته (شسته و برداشت شده)
- 3/4 فنجان قند دانه (تقسیم شده)
- آب میوه 1 لیمو (حدود 3 قاشق غذا خوری)
- 2 فنجان کرم سنگین
- 1 فنجان شیر کامل
- 6 زرده تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چای خوری وانیل
-
طرز تهیه بستنی زغالاخته
در یک کاسه ی گرم، یخ زده ی گرم با 1/4 فنجان قند، هم زدن، تا زمانی که زغال اخته پاپ و مخلوط بخار کمی، حدود 8 تا 10 دقیقه. کنار گذاشتن به طور کامل خنک و سپس سرد کردن به خنک کردن.
در یک کاسه بزرگ، شکر باقی مانده، آب لیمو، کرم و شیر را هم بزنید.
گرمای کم متوسط را روی حرارت قرار دهید و آن را طبخ کنید و به طور مداوم هم زده، تا زمانیکه گرم شود و فقط شروع به شستشو می شود. اجازه ندهید که جوش مخلوط شود.
۷- رول دارچین
مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی رول دارچین خانگی
- ۱ فنجان ماست یونانی شیرین نشده
- ½ فنجان شیر بادام شیرین نشده
- ¼ فنجان آرد جو دوسر
- استویا با طعم وانیل ۱
- پودر دارچین ۱ عدد
طرز تهیه:
همه مواد را با استفاده از همزن یا غذاساز مخلوط کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ توده ای وجود ندارد.
مخلوط را به قالب های سیلیکون منتقل کرده و یک شب یخ بزنید تا بستنی به صورت مکعب درآید.
مکعب های یخ زده را درون غذاساز بریزید و آنقدر پردازش کنید تا بستنی صاف و خامه ای شکل بگیرد.
مقداری را به یک کاسه سرو منتقل کرده و با برشهای میوهای فصلی تازه و آجیلهای تست شده برای طعمهای اضافی سرو کنید.
اگر فرزند شما علاقمند است در هفته بیش از چند بستنی بخورد ،حتما سعی کنید با دستوراعلمل های گفته شده، برای کودک خود بستنی خانگی تهیه کنید. برای تزئین بستنی کودکان از انواع مغزها یا میوههای خرد شده میتوانید استفاده کنید.