طرز تهیه تارت بادمجان؛ غذایی لذیذ و بدون گوشت
در این گزارش طرز تهیه تارت بادمجان با پنیر فتا را آموزش میدهیم
این دستورالعمل ساده با بادمجان بسیار زیبا و خوش طعم است. حلقه های باریک بادمجان در خمیر ریخته و حلقه های نازک از لیمو را اضافه کنید که هر لقمه آن را طعم دار می کند (آنها درگرمای فر نرم می شوند). در آخر پنیر فتا اضافه می شود. این تارت خوشمزه می تواند به عنوان غذای اصلی مهمانی سرو شود یا به شکل برش های مربعی کوچک از آن به عنوان پیش غذا استفاده کرد.
مواد لازم
خمیر ورقه ای
بادمجان کوچک (برش خورده با پوست)
لیمو ترش که به شکل نازک برش خورده است
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
¼ فنجان به علاوه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری نمک
۲۰۰ گرم پنیر فتا خرد شده
طرز تهیه
مرحله۱:
فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را روی یک کاغذ به ابعاد ۲۵×۳۵ سانتی پهن کنید. روی خمیر با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید. حداقل ۱۰ دقیقه و حداکثر ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله ۲:
در همین حال، بادمجان، لیمو، فلفل، ۳ قاشق غذاخوری روغن و نصف قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بریزید. آن را روی ظرف پخت پخش کنید. برای ۱۳ تا ۱۵ دقیقه و تا زمانیکه بادمجان و لیمو نرم بشود آنها را بپزید.
مرحله ۳:
خمیر پاستری را از یخچال خارج کنید. فتا را به طور مساوی روی آن پخش کنید. روی خمیر را از بادمجان و لیمو بپوشانید. آن را با باقیمانده نصف قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید. باقیمانده روغن را در یک کاسه کوچک به هم بزنید؛ و روی نیمی از بادمجان ها و لیموها بریزید.
مرحله ۴:
پخت را حدوداً ۲۵ دقیقه و تا زمانی که خمیر شما قهوه ای طلایی شود، ادامه بدهید. باقیمانده روغن را روی آن بپاشید. غذا را به صورت گرم سرو کنید.