تکنیک های ساده و بهداشتی برای ظرف شستن

تکنیک های ساده و بهداشتی برای ظرف شستن

ظرف شستن یکی از اموری است که بسیاری از افراد از آن فراری هستند و تمایلی ندارند که انجامش دهند. درواقع گاهی درباره ظرف شستن در خانه بحث و جدل به راه میفتد چرا که هیچ یک از افراد مایل نیستند وظیفه شستن ظروف را بر عهده بگیرند. اما جالب است بدانید گاهی با برخی از ترفند‌ها می‌توانید ظروف را ساده‌تر از گذشته بشویید.

ظرف شستن یکی از اموری است که بسیاری از افراد از آن فراری هستند و تمایلی ندارند که انجامش دهند. درواقع گاهی درباره ظرف شستن در خانه بحث و جدل به راه میفتد چرا که هیچ یک از افراد مایل نیستند وظیفه شستن ظروف را بر عهده بگیرند. اما جالب است بدانید گاهی با برخی از ترفند‌ها می‌توانید ظروف را ساده‌تر از گذشته بشویید.

 اگر شما از ظرف شستن فراری هستید بهتر است به برخی تکنیک‌های ساده توجه کنید که گرچه ساده به نظر می‌رسند، اما واقعا کاربردی هستند:

 

ترفندهای ساده برای شستن ظروف

 

مالیدن صابون به غذای خشک شده در ظرف

برای شستن مخلوط کنی که مواد زیادی به آن چسبیده است می‌توانید از مالیدن صابون به مخلوط کن کمک بگیرید. درواقع می‌توانید صابون مایع یا مایع ظرفشویی را به پره‌های تیغه مخلوط کن بمالید و سپس آن را روشن کنید. این موضوع در نهایت به جدا شدن مواد چسبیده به مخلوط کن کمک شایانی می‌کند.

 

قبل از داخل سینک قرار دادن کاملا غذا و سالاد اضافی را پاک کنید


همیشه پیش از تمیز کردن ظروف، مواد غذایی را از ظروف خارج کرده و در سطلی بریزید. یکی از اشتباهات رایج اغلب افراد این است که ظرف‌ها را موادی مثل برنج یا ته مانده سالاد و غذا‌ها داخل سینک می‌گذارند. در صورت امکان و فضای مناسب داشتن، مواردی مثل برنج را برای پرندگان کنار بگذارید و ته مانده خوراکی‌های غیرقابل استفاده را نیز داخل سطل ریخته و ظرف‌ها خالی را در سینک بگذارید.

 

در حین آشپزی ظروف کثیف شده را بشویید


یک اشتباه رایج دیگر تلنبار کردن ظرف‌های آشپزی و سرو غذا کنار هم است. درواقع بهتر است ظرف‌هایی را که حین آشپزی کثیف می‌شوند همان موقع آشپزی بشوییم تا روی یکدیگر تلنبار نشده و راحت‌تر تمیز شوند. با این روش کار شما در نهایت راحت‌تر خواهد بود.
 

تشخصی دمای آب مناسب

از آب سرد برای پاک کردن لبنیات و نشاسته استفاده کنید. درست است برای شستن ظرف‌های پر از چربی، مثل ظرف لازانیا، استفاده از آب گرم مناسب‌تر است، اما برای مواردی مثل شیر و نشاسته، آب سرد کاربردی‌تر است.

 

ظروف را مرتب در سینک قرار دهید

عده ای با وجود قاشق درون بشقاب ها و بدون توجه به اندازه ظروف آنها را در سینک قرار می دهند، این در حالی است که اگر قاشق ها را جدا کرده و ظورف را به ترتیب سایز داخل هم قرار دهید، خواهید دید که این نظم تا چه اندازه کار شما را راحت تر خواهد کرد.



شاید ظرف شستن پس از غذا خوردن خیلی سخت باشد، اما باور کنید هرچه فاصله بین غذا خوردن و شستن ظرف‌ها بیشتر باشد، احتمال سخت‌تر شسته شدن ظروف نیز افزایش بیشتری خواهد یافت.

 


آیا این مطلب برایتان مفید بود؟

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

تارنماگستر

تازه‌ترین‌ها