ندا قاسمی با بازی در سریال نون خ سعید آقاخانی به تلویزیون معرفی شد و با این سریال به اوج شهرت رسید. این بازیگر جوان در دانشگاه تهران مشغول تحصیل در مقطع دکترای شیمی می باشد و به خاطر علاقه اش به سراغ بازیگری رفته و کار دوبله و اجرا را نیز می کند. در ادامه به بهانه پخش فصل دوم سریال نون و نقش آفرینی شیرین خانزاده دختر نورالدین خانزاده (سعید آقاخانی) مروری داریم بر زندگی ندا قاسمی با پرشین وی همراه شوید.
زندگی ندا قاسمی
ندا قاسمی متولد ۳۰ خرداد ۱۳۶۶ در شهر کرمانشاه و بازیگر است. قاسمی قبل از اینکه به عنوان بازیگر شناخته شود در سال ۱۳۹۳ در عرصه گویندگی و دوبلوری فعالیت می کرد. او به طور جدی یکی از دوبلوران رادیوی کرمانشاه بود و هنوز نیز در این عرصه حضور فعال دارد. این بازیگر مجرد می باشد و هنوز ازدواج نکرده است.
ندا قاسمی در حال حاضر، دانشجوی رشته دکتری شیمی آلی دانشگاه تهران است. عاشق تئاتر و صداپیشگی بوده و از جمله شیمیست هایی است که علاقمند به سینما و تلویزیون می باشد. این دختر کرمانشاهی قصه ما، از سن ۲۰ سالگی وارد عرصه تئاتر شد. در سال نود و شش در سریال ساخت ایران نقش آفرینی کرد و در فیلم سینمایی رخساره در سال ۹۳ نیز حضور داشت.
معرفی ندا قاسمی از زبان خودش
من ندا قاسمی متولد ۳۰ خرداد ۶۶ در حال حاضر بازیگر و دانشجوی مقطع دکتری شیمی در دانشگاه تهران هستم. در کرمانشاه متولد شدم. دوران کودکی و نوجوانی من در همین شهر سپری شد. از کودکی بسیار خیال پرداز بودم.
معمولا زمان های زیادی که تنها می شدم به دلیل شاغل بودن مادرم، تمام مدت در خلوت رویا می بافتم. این رویا بافی ها قطعا از طریق نیروی درونی هدایت می شد و من را به سمت علاقه به بازیگری می کشانید. دقیقا به خاطر ندارم چند سالم بود که به مادرم گفتم قصد دارم بازیگر شوم چون خیلی کوچک بودم.
در واقع آن زمان درست نمی دانستم که چه استعدادی در من هست که بتوانم بازیگر شوم. این بازیگری بود که من را به سمت خود می کشانید. اما وقتی وارد این حرفه شدم به ضعفها و توانایی هایم نیز آگاه شدم.
شروع فعالیت هنری ندا قاسمی
فعالیت هنری ام را از سال ۱۳۸۷ با تئاتر شروع کردم. در این سال ها در نمایش های گاهی، کبوتری ناگهان، بیتلها، چقدر قیافه شما برایم آشنا نیست، پاییز هزار و سیصد و جنگ، سکوت تلخ انارهای شیرین و… ایفای نقش کردم و در این فاصله همکاری هایی هم با سیمای کرمانشاه به عنوان بازیگر، مجری و البته از سال ۹۳ وارد واحد نمایش رادیو کرمانشاه شدم و به عنوان گوینده، بازیگر و دوبلور تجربیاتی کسب نمودم.
تصادف شدید ندا قاسمی
ندا قاسمی بازیگر کاراکتر «شیرین» در سریال تلویزیونی «نون. خ» سال گذشته در حالی که به همراه دوستش در یک خودرو از کرمانشاه به سمت تهران در حال حرکت بود به دلیل از دست دادن کنترل خودرو دچار سانحه می شود.
این بازیگر در گفت وگویی کوتاه به بانی فیلم گفت: برای مذاکره در سری دوم مجموعه «نون. خ» و یک پروژه دیگر همراه با دوستم در خودرو در حال حرکت بودیم که ناگهان خودرو منحرف شد و در نهایت پس از چند بار معلق خوردن در کنار جاده واژگون شد.
فیلم های ندا قاسمی
خوشبختانه هم من و هم دوستم به دلیل بستن کمربند ایمنی هیچگونه شکستگی نداشتیم و در حال حاضر در خانه مشغول استراحت هستم. ندا قاسمی پیش تر در حوزه تئاتر فعال بوده و امسال نیز در سریال نوروزی شبکه اول سیما، «نون. خ» به کارگردانی سعید آقاخانی در نقش «شیرین» به ایفای نقش پرداخت.
بازی ندا قاسمی در سریال نون خ سعید اقاخانی
یکی از سریال های پرمخاطب تلویزیون که نوروز سال گذشته روی آنتن رفت، مجموعه «نون.خ» به کارگردانی سعید آقاخانی بود. و در این شب ها فصل دوم این سریال پرمخاطب از شبکه یک سیما شروع شده است.
شیدا یوسفی که در نقش مرجان، ندا قاسمی در نقش شیرین، هدیه بازوبند در نقش روژان و صبا ایزد پناه در نقش کژال دختران نورالدین خانزاده با بازی سعید آقاخانی در سریال نون خ هستند.
ندا قاسمی با نقش آفرینی در سریال نون خ ساخته سعید آقاخانی در نقش شیرین دختر وی از قاب تلویزیون دیده و شناخته شد. سریال نون خ به دلیل طنز بودن و لهجه ی قشنگ و بازی عالی سعید آقاخانی مورد استقبال مردم قرار گرفت و ندا در این سریال یکی از نقش های اصلی را برعهده داشت و از کارهای مهم و خوب وی به شمار می آید.
فصل دوم مجموعه «نون.خ» داستان از جایی تمام شد که خبر رسید کسی که قرار است طلب نورالدین را بدهد، فوت کرده است. در این فصل نیز داستان از ادامه این ماجرا شروع شده که نورالدین در حال پرداخت بدهی های خود است.
ندا قاسمی در فصل دوم سریال نون خ
سعید آقاخانی، حمیدرضا آذرنگ، شقایق دهقان، سیروس میمنت، پاشا جمالی، هدیه بازوند، ندا قاسمی، میرطاهر مظلومی، مجید یاسر، سیدعلی صالحی، نسرین مرادی، ماشا الله وروائی، سیروس سپهری، کاظم نوربخش، سیدحسین موسوی، حسین مرادی، یوسف کرمی، وریا امینی، افشین ملکی، کیوان شیخ احمدی، رضا رشیدی، پرویز کولیوند، سیروس حسینی فر، حسن رحمتی، علی اخوان. صهبا شرافتی، نارین ایوبی، آتنا مهیاری، شقایق فتاحی، مدیا زردویی، شبنم عظیمی از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
بازیگران سریال نون خ سعید آقاخانی
گفتنی است در ابتدای کار قرار شد تا «نون. خ» ۲ در ماه رمضان سال ۹۹ با یک سریال سی قسمتی مهمان خانه ها شود. اما ویروس کرونا که پس از ورودش به کشور گریبان همه را گرفت، باعث شد رقیب قدرتمند «نون.خ» یعنی سریال «پایتخت» در حالی که تنها ۴قسمت به پایان سریال مانده به ناچار با کنداکتور شبکه یک سیما خداحافظی کند.
همین موضوع هم باعث شد تا آقاخانی از سی قسمتی که قولش را به مخاطبان خود داده بود به پخش تنها ۱۷ قسمت از سریال آن هم دو هفته زودتر از موعد مقرر رضایت دهد تا تلویزیون دست خالی نماند.
دختران نوالدین خانزاده در سریال نون خ
زندگی ندا قاسمی و گفتگویی متفاوت با وی درباره سریال نون خ:
اگر موافق باشید با این سوال آغاز کنیم که چگونه برای کار سعید آقاخانی انتخاب شدید؟
ندا قاسمی: از آنجایی که اصالتا کرد زبان هستم در کرمانشاه ساکن بودم. قبل از اینکه برای سریال «نون.خ» معرفی شوم و قراردادی ببندم در رشته شیمی تهران قبول شدم، به همین همراه با خانواده به تهران آمدم و اکنون ساکن اینجا هستم.
به دلیل شرایط کاری مستعد از ابتدا دوست داشتم تهران کار کنم، خوشبختانه این اتفاق برایم افتاد. به این ترتیب که پس از آمدنمان به تهران متوجه شدم آقای سعید آقاخانی برای سریالشان تست می گیرند، شرکت کردم و یک هفته به کار مانده بود برای نقش «شیرین» انتخاب شدم.
اصولا در ساخت سریال طنز بداهه نیز جایگاه ویژه دارد و برخی بازیگران با این سبک و سیاق کار می کنند. آیا در سریال «نون.خ» هم این اتفاق افتاد؟ راستی قبل از برداشت هر سکانس تمرین هم داشتید؟
ندا قاسمی: حتما قبل از هر سکانس تمرین داشتیم و آقای آقاخانی خیلی حواسشان بود که تمرین را کامل انجام دهیم و همه چیز سرجایش باشد و حتی جاهایی که سر ضبط بودیم اگر چیزی که سر تمرین بود اتفاق نمی افتاد حواسشان جمع بود و می گفتند همان که تمرین کردیم را باید اجرا کنیم.
با فیلمنامه کامل سرکار رفتید؟
ندا قاسمی: فیلمنامه تا قسمت ۱۰ کامل بود و از این قسمت به بعد یواش یواش کامل شد. قسمت های ۱ تا ۴ خارج از تهران اتفاق افتاد ولی بعد از آن به تهران آمدند و بر اساس تلفیق، سکانس ها گرفته می شد.
اولین سکانس در کیگاه (منطقه ای در امامزاده داوود) کلید خورد. منطقه ای بسیار سرد و پر از برف که بچه ها واقعا اذیت شدند و فقط این همکاری و همدلی به کار توانست به بچه ها کمک کند تا حدود ۴۰ درصد کار را آنجا انجام دهند.
هیچ کدام از عوامل آنجا مستقر نبودیم و مدام به آن منطقه با جاده های خطرناک رفت و آمد داشتیم. البته با وجود سختی کار بسیار لذت بخش بود و من هیچ سختی حس نمی کردم.
پس از پخش سریال چه احساسی داشتید و چه بازخوردی گرفتید؟
ندا قاسمی: زمانی که کار شروع شد نقش «شیرین» در فیلمنامه خیلی پررنگ نبود و نویسنده خیلی به این نقش نپرداخته بود. ذهنیتی که داشتم این بود شاید خیلی به چشم مخاطب نیاید اما بعد از اینکه کار دیده شد و بازخوردها را مشاهده کردم، دیدم که ظاهرا جای خود را بین مردم پیدا کرده است، اما قبل از اینکه بخواهد به پخش برسد من این ذهنیت را داشتم چون خیلی جای بازی نداشت.
مشخصا بازیگران سریال «نون.خ» با چند لهجه و گویش خاص از زبان کردی جلوی دوربین آقاخانی رفتند. برای بر هم نخوردن راکورد به خاطر تفاوت لهجه ها چه تمهیدی اندیشیده شد؟
ندا قاسمی: بین لهجه ها تفاوت وجود داشت، هر کسی که کرد باشد متوجه این تفاوت ها می شود. اما اساس کار سعید آقاخانی این بود که تمام کردها را از مناطق مختلف در فیلم کنار هم بچیند تا با این کار اتحاد اقوام کرد را نشان دهد.
هدف این بود نشان دهیم کردهایی که در سنندج یا بیجار و کرمانشاه هستند می توانند کنار هم قرار بگیرند و با هم متحد و همدل باشند و به داد هم برسند. خیلی ها نسبت به این موضوع ایراد گرفتند اما فکر می کنم به نظر کارگردان باید در این زمینه احترام گذاشت که دوست داشته تمام اقوام کرد در کار باشند نه یک قومیت خاص.
سکانس هایی که بعدا ماندگار شد، مثل سکته یا شوخی های این چنینی از ابتدا در فیلمنامه بود یا تحت شرایط خاص به وجود آمد؟
ندا قاسمی: بعضی از قسمت ها در تمرین و یک دفعه شکل می گرفت، مثل سکته ای که سعید آقاخانی بازی کرد و بسیار هم مورد استقبال قرار گرفت.
برای آینده کاری خود چه برنامه ای دارید و قرار است در زندگی هنریتان چه اتفاقی رخ دهد؟
ندا قاسمی: من کارم را در کرمانشاه با تئاتر شروع کردم. خوشبختانه تا الان هر چیزی که برنامه ریزی کرده بودم درست پیش رفته است و قطعا همین مسیر را ادامه می دهم. در کنار این که در مقطع دکتری مشغول تحصیل در رشته شیمی صنعتی هستم حتما کار هنر را هم به طور جدی ادامه می دهم. تا الان چند فیلمنامه پیشنهاد شده ام می خواهم صبر کنم تا با دقت و وسواس بیشتری کار بعدی را انتخاب کنم.
چه پیشنهادی به جوان های علاقمند به بازیگری دارید؟
برای من بازیگری لذت مطلق است. فارغ از جهان پیرامون گویا در فضای تازه ای نفس می کشم که تماماّ مکاشفه است. فکر میکنم بازیگری این قابلیت را دارد که به رشد روحی انسان کمک کند و انسان را در مسیرش به سمت اهداف والایی سوق دهد. برای بازیگر شدن باید خوب دید. خوب شنید. و خوب درک کرد.
و همچنین باید کتاب خواند، موسیقی شنید و باید نقاشی کرد. تمام این ها اگر برای من که علاقه مند به بازیگری هستم اتفاق بیافتد، قطعا دستاوردهای بزرگی به دست می آورم. ضمن اینکه در این راه نباید خسته شد. بازیگری بسیار پیچیده است. باید خواست و جنگید.
منبع: persianv.com