پاسخ 4 کارشناس تغذیه به اینکه آیا شیر برای ما واقعا مفید است؟
به تازگی بحث های زیادی در این زمینه وجود دارد که شیر برای بدن مفید نیست و مضراتی دارد، پاسخ 4 کارشناس تغذیه به این سوال را در مطلب زیر بخوانیم:
وانانا شث ، سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی:
بدن شما روزانه حدود سه وعده لبنیات یا سه وعده شیر سویا می خواهید. یک وعده شیر یک فنجان است و یک فنجان شیر کامل دارای 150 کالری و تقریباً هشت گرم چربی است. این چربی برای نیاز بدنتان کافی است - از این مقدار ، 5 گرم چربی اشباع شده است که برای شما مناسب نیست.
اما می توانید چربی اشباع شده را با نوشیدن شیر کم چرب یا بدون چربی بدست آورید. به این ترتیب ، در حالی که هنوز هم تمام مواد مغذی موجود در شیر را دریافت می کنید ، چربی و کالری را کاهش می دهید
شیر گاو به طور طبیعی منبع عالی کلسیم است. ویتامین D و پتاسیم دارد و یک منبع پروتئین کامل نیز هست. با اشکال دیگر لبنیات - پنیر ، ماست و منابع دیگر - برخی از مواد مغذی موجود از شیر را دریافت می کنید ، اما نه همه آنها. به عنوان مثال ، در ماست آب شیر از شما گرفته می شود بنابراین در هر وعده احتمالاً پروتئین بیشتری دریافت می کنید. اما همچنین ممکن است چربی و نمک بیشتری دریافت کنید. در صورت تمایل ، ماست گزینه خوبی برای جایگزینی شیر گاو خواهد بود ، به خصوص ماست یونانی بدون چربی که کربوهیدرات پایین و پروتئین بالاتری دارد.
کیت ایوب ، دانشیار کلینیک کودکان ، دانشکده پزشکی آلبرت اینشتین:
به نظر می رسد مردم می خواهند شیر گاو را مورد انتقاد قرار دهند . مسئله RBST را مطرح می کنند. سوماتوتروپین گاوی وهورمونی است که به گاوها داده می شود که شیر بیشتری تولید کنند. و بسیاری از مردم نگران این موضوع هستند ، اما این هورمون اثری روی بدن انسان ندارد!
، اما شیر در واقع یک غذای محلی برای بسیاری از افراد است. حتی در شهر نیویورک نیز در طی یک ساعت و نیم دور از شیر بسیار ارزان تر است. حتی در هر گالن 4 دلار که یک فنجان آن 25 سنت است و با این نرخ هنوز ارزان تر از یک قوطی نوشابه است. شیر 9 ماده مغذی اساسی دارد و بچه ها آن را دوست دارند. و این نکته خوبی است.
دکتر آماندا پاول ، از بخش غدد درون ریز پزشکی ، دیابت و بخش تغذیه مرکز پزشکی بوستون:
از نظر سلامتی ، شیر گاو یک منبع پروتئین کامل است. در هر فنجان هشت گرم پروتئین و 12 گرم کربوهیدرات وجود دارد. شیر گاو به خودی خود - بدون مغذی کردن - 300 میلی گرم کلسیم دارد ، که 30 درصد از میزان روزانه برای اکثر بزرگسالان توصیه شده است. و یک فنجان شیر نصف مقدار روزانه توصیه شده B12 را دارد.
ما همچنین شیر گاو را با مواد مغذی اساسی تقویت می کنیم. شیر گاو به طور معمول با ویتامین D تقویت می شود و برای جذب کلسیم به ویتامین D احتیاج دارید.
اما فیبر در شیر گاو وجود ندارد. و مقدار چربی در انواع شیر متغیر است ، از جمله چربی اشباع شده. و در شیر کم چرب درصد چربی صفر تا دو در صد است .همچنین شیردارای لاکتوز است ، بنابراین می تواند برای افرادی که مشکل هضم لاکتوز دارند ، مشکلات گوارشی ایجاد کند.
یک متخصص تغذیه بالینی مرکز Emory Bariatric در آتلانتا:
شیر یک محصول طبیعی است و هرچه غذای شما کمترجامد و حجیم باشد برای بدن بهتر است.
شیر گاو تقریباً دو برابر شیرسویا پروتئین دارد. آنها هر دو منبع خوبی برای کلسیم هستند (در صورت افزودن آن به شیر سویا) ، پتاسیم ، فسفر ، ویتامین D و سایر مواد مغذی.
شیر سویا و گاو انواع مختلف پروتئین دارند. پروتئین موجود در شیر گاو کازئین نامیده می شود. اغلب ، بدن ما می تواند مواد مغذی موجود در منابع حیوانی را بهتر از منابع گیاهی پردازش و استفاده کند. این بدان معنا نیست که شما نمی توانید گیاهخوار باشید ، یا اینکه شیر سویا گزینه بدی برای افراد است.
وقتی صحبت از جایگزین شیرگاو می شود شیر سویا بهترین جایگزین است، جایگزین های شیر گاوی که وجود دارد: شیر بادام ، شیر برنج یا شیر کنف ( من اصلاً آنها را جایگزین شیر گاو نمی نامم. پروتئین آنها بسیار کم است.)
شیر قند دارد و بعضی از افراد از آن به عنوان عوارض شیر نام میبرند. اما قند شیر تأثیر زیادی بر قند خون ندارد.
همچنین بین عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به شیر تفاوت وجود دارد. حساسیت واقعی به شیر بسیار نادر است ، و این زمانی است که افراد به کازئین موجود در شیر حساسیت دارند. اگر به آن حساسیت دارید ، آن را می دانید و نباید شیر مصرف کنید. اگر مشکل عدم تحمل لاکتوز دارید ، می دانید؛ معده شما صدمه دیده و احساس سوزش می کنید. اگر کسی شیر را دوست دارد و لاکتوز را تحمل نمی کند ، می گویم شیر بدون لاکتوز را انتخاب کند.
منبع:https://www.livescience.com/