موز قهوه ای را به کیسه برنج اضافه کنید
هرگز حدس نمی زنید اگر یک موز قهوه ای را به یک کیسه برنج اضافه کنید،چه اتفاقی می افتد!
موز نه تنها میوه ای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است بلکه بسیار مفید برای سلامتی نیز می باشد؛ اما برای همه ما اتفاق افتاده است که این میوه زرد را برای مدتی طولانی رها کرده ایم و وقتی به آن باز گشته ایم، پوست آن قهوه ای یا حتی سیاه شده است! اگرچه از ظاهر آن به نظر نمی رسد، اما معمولاً هنوز هم برای خوردن خوب است، ولی اکثر مردم بلافاصله پس از دیدن این صحنه، آن را دور می اندازند، اما ما متوجه شدیم که نیازی به این کار نیست، وقتی شما هم متوجه شوید که چگونه یک موز خیلی رسیده را به رنگ اصلی خود برگردانید، ممکن است دیگر آنها را بیرون نریزید!
روش انجام کار به این صورت است:
مقداری برنج را در یک کیسه زیپی بریزید و موز را به آن اضافه کنید. کیسه را ببندید و مطمئن شوید که موز کم و بیش با برنج پوشانده شده است. موز را حدود یک ساعت در کیسه بگذارید بماند سپس موز را از کیسه زیپدار بیرون بیاورید و سشوار خود را روشن کرده و آن را سشوار کنید (با حرارت ملایم) و سپس شاهد اتفاق جادویی باشید!